kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Nekde jsem cetl,ze vyvojar CF 3.73 HX HellDashX je vlastne Dark Alex . Nevite nekdo jestli to je pravda ??? Bohu zel uz nevim kde jsem to cetl,tak nemuzu nabidnout link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 nevim, ale mylsim ze je to blbost, k takovejmhle FW nemam spolehlyvost jako je oznaceni to HX podleme hovadina :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 D_A to neni,je to jakysik spanel ten hx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 není to DaX..to by ho na zahraničních forech "neurážel" ten Mathi a něco..nevim jak se to píše :D zozy DaX je taky Španěl :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kvasimodo
Nekde jsem cetl,ze vyvojar CF 3.73 HX HellDashX je vlastne Dark Alex .
Nevite nekdo jestli to je pravda ???
Bohu zel uz nevim kde jsem to cetl,tak nemuzu nabidnout link.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts