DuFF_11 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Čau, hledám hráče, kteří dělají nebo už mají splněné phantom úkoly. Já mám vše splněné, už jen čekám na 3 parťáky kteří se mnou půjdou do výtahu a odemkneme luk. Kdo má zájem ať se ozve sem nebo si mě přidá. DuFF_I11I Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem Duff_11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuFF_11 Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Zde pro inspiraci: Skvělý pocit, když to konečně najdeš :D [youtube.com] --- Operation Whiteout [youtube.com] --- Hangar 21 [youtube.com] --- Hammerhead [youtube.com] --- Gaints of Karelia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Ahoj, našel jsem 4 psí známky, teď akorát dodělám ty úkoly a budu moci jet pro luk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.