Dweightee888 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Přestaňte furt brečet. To není možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Přestaňte furt brečet. To není možný... přesně tak! To máte všichni doma jenom on-lineovky a žádnou hru kde je singl? To bylo brečení, že měli být konzole neustále připojené k internetu, a když nejsou, spadne net a můžete hrát singl, tak stejně jen brečíte a nadáváte Sony. Jestli se něco Lizardu povedlo, tak to, že jste 3 dny strávili přenastavováním konzolí, routerů, hledáním na internetu, neustálým brečením a nadáváním atd.atd. Víte vůbec, že byly nějaké Vánoce?mimo to, že jste sežrali kapra a rozbalili ps4 pod stromkem? Samozřejmě tu nechci nikoho napadat ;) Člověk si platí nějakou službu a očekává, že bude vše fungovat jak má. Ale vykřikovat všude, že očekávám náhradu škody za to, že jsem 3dny nemohl hrát mulťák, mi přijde víc než dětinské. Prostě se nep@seru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 lidi konecne zacli žít v reálu :))) O:-) to bude jak v usa.. vypadek ele na par dni a hned to byl super rocnik na děti :D takze se to urco da dohnat jinejma cinostma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Jj,není nad to vůbec nemít PS plus (mulťák mě moc nebere a indie her už mám plné zuby) a zrovna hrát GTA 5, které připojení nepotřebuje. Ale kámošovi jsem prodal Dragon Age Inquisition a ten si nezahrál ani singl chudák, protože se hra vždycky přihlašuje, ale přijde mi to divné, protože se přihlašuje na EA, nebo tak něco, takže by to mělo jít. Edit: Jediné v čem má ta grupa pravdu je, že zpoplatnění mulťáku je sviňárna, ikdž mě se to moc netýká... Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 lidi konecne zacli žít v reálu :))) O:-) to bude jak v usa.. vypadek ele na par dni a hned to byl super rocnik na děti :D takze se to urco da dohnat jinejma cinostma :D Jo dnešní mládež to dožene tím, že se půjde zhulit a nebo ožrat. A nebo budou na facebooku nadávat, jak jim sony posrali vánoce...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 měli sundat i FaceSh*t :D a rict ze chtej aby byly pravy rodinny a pratelsky vanoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 přesně tak! To máte všichni doma jenom on-lineovky a žádnou hru kde je singl? To bylo brečení, že měli být konzole neustále připojené k internetu, a když nejsou, spadne net a můžete hrát singl, tak stejně jen brečíte a nadáváte Sony.Jestli se něco Lizardu povedlo, tak to, že jste 3 dny strávili přenastavováním konzolí, routerů, hledáním na internetu, neustálým brečením a nadáváním atd.atd. Víte vůbec, že byly nějaké Vánoce?mimo to, že jste sežrali kapra a rozbalili ps4 pod stromkem? Samozřejmě tu nechci nikoho napadat ;) Člověk si platí nějakou službu a očekává, že bude vše fungovat jak má. Ale vykřikovat všude, že očekávám náhradu škody za to, že jsem 3dny nemohl hrát mulťák, mi přijde víc než dětinské. Prostě se nep@seru ;) s tím souhlasím.. Mě to vadilo ale samozřejmě ne tak že bych psal do sony o náhradu škody... Psal jsem že na jednu stranu lizzard fandim že prostě dokázali že v sony jsou lidi kteři by tam být neměli, protože prostě nemají snahu mít lepší zabezpečení.. Ale tak anonnonymous to zabili ze všech nejvíc :D Dál se mi nelíbilo že sony nevydalo jedinou zprávu o tom že servery nefungují... Mnoho lidí přenastavovalo routery a myslelo si že je chyba na jejich straně.. A přiznejme si že ne každej má twitter... Naštěstí jak řekl thunderr byly vánoce a já byl doma jen večer tudíž mě to tak neštvalo.. Doufám že to je ponaučení pro tyhle "giganty"... teď se už nevztekejte nechte to být vyserte se na nějaké náhrady a buďtě rádi že to normálně funguje.. ÁVÉ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jední břečí, že to nefunguje, druzí brečí ať nebrečí ti co brečí, takže brečíte všichni. Před hodinou to konečně nahodili, tak by to snad mělo fungovat. Otázka je na jak dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jední břečí, že to nefunguje, druzí brečí ať nebrečí ti co brečí, takže brečíte všichni. Před hodinou to konečně nahodili, tak by to snad mělo fungovat. Otázka je na jak dlouho :) ty brečíš že všichni brečí tak ticho :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj, jde Vám to teď? Mě teda ne (konzole 3 dny stará a internet od O2), chtěl jsem si stáhnout z PS+ Injustice, ale to asi nestihnu což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 ja mam internet od o2 taky a jede me to v pohode ... neslo to ale musis upravit to nastaveni na 1473 a pak to povali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Sony jsou prostě šupáci! zaměstnávají lidi co mají titul, školy atd... kdyby zaměstnali kluky co jsou od Lizard, nebo anonymous, tohle by se nestalo, je to důkaz toho, že nemusíš mít školy a tituly, aby si něco "uměl" SONY? ŠUPÁCI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jo přestaňte brečet. Když si koupíte auto tak taky se na něj budete 4a více dní radši jen koukat. A pak si koupíte plnou nádrž (PS plus) a budete šťastný že nemůžete nastartovat. Běž se bodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Není to o brečení, není to o tom, že denně příjdeš cca o 3 kč za hraní přes ps+, jde o to, že si to spočítej, že není to o jednom a ani o dvou lidech. Spočítej si 3 kč krát miliony lidí co si za něco zaplatili, PROTOŽE JE TO BAVÍ (ONLINE HRANÍ) a navíc nemají ochranu ani svých osobních dat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugous666 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 můžu se zeptat co upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Asi si dám inzerát. Daruji černou nefunkční krabici s nápisem sory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Když někomu vadí, že si stěžujeme a nadáváme na šupáky ze sony, tak jsem nelezte a nečtěte to! Platím za něco, tak za to chci to co mám dostat, ne že budu výpadek skoro 5 dní v dnešní době!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 ja mam internet od o2 taky a jede me to v pohode ... neslo to ale musis upravit to nastaveni na 1473 a pak to povali a muzu se zeptat,jak na to? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 No tak sem to ted zkusil ale jenom chvilku nemam na to cas a vse fungovalo... net mam od o2 a nic sem nastavovat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Tak tohle je výsměch! Teď mi přišel e-mail od sony Vítej na nejlepším místě k hraní. Mám se zapojit. To, už si dělají legraci ne? A jak asi, když ty šupáci to ještě nezprovoznili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 http://planetdestiny.com/fix-psn/ Podle tohohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 hura uz to frci ja jsem tam mel dokonce 1500 tak jsem dal jen 1473 a uz to slape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oclaork Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 A funguje kromě PSN i Store když to takhle změníš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 od rana to de zatim uvidime jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 A funguje kromě PSN i Store když to takhle změníš ? jj jde aj store predtim me to neslo vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.