Oclaork Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jde mi o to, když si koupím NHL, dám stahovat aby se mi nestalo jako někomu tady výše, že mu to odečte prachy, v půlce stahování to spadne a pak bude muset volat na podporu a tam se s nima hádat. To radši počkám a budu hrát dokola demo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jde mi o to, když si koupím NHL, dám stahovat aby se mi nestalo jako někomu tady výše, že mu to odečte prachy, v půlce stahování to spadne a pak bude muset volat na podporu a tam se s nima hádat. To radši počkám a budu hrát dokola demo :D Más zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jde mi o to, když si koupím NHL, dám stahovat aby se mi nestalo jako někomu tady výše, že mu to odečte prachy, v půlce stahování to spadne a pak bude muset volat na podporu a tam se s nima hádat. To radši počkám a budu hrát dokola demo :D si kup DVD prodavaji ho tu tak za 1000kc :) a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Lepsi je digitalni verze je taky kolem 1000kc a se♥♥♥♥♥rni nebo primarni slot muze prodat a vyjde ho to na polovinu jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Uz to jede tak drzet huba [emoji2] Musel jsem teda prepsat MTU, abych to rozjel. Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nazdar mně to stále nefunguje. Asi musím čekat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Me porad nepřichází verifity mail a nelze se pres Vítu dostat do OSN...nějaké rady?dík PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Prepiste si mtu na 1473, potom restartujte konzoli a melo by to valit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czpetulinek Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jde mi o to, když si koupím NHL, dám stahovat aby se mi nestalo jako někomu tady výše, že mu to odečte prachy, v půlce stahování to spadne a pak bude muset volat na podporu a tam se s nima hádat. To radši počkám a budu hrát dokola demo :D To se stalo me - Tak jsem na zkousku koupil dneska po tom co se to rozbehlo mladymu nejakou gamesku za 600 a ta se bez problemu stahla. GTA ktere je zaplaceno od 25.12. furt nic a i kdyz je v library i v prehledu her na PSN v compu. V library je misto download jen znova Buy a na to uz jsem ze zoufalosti taky kliknul a hodi to error. takze zejtra hotline a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Prepiste si mtu na 1473, potom restartujte konzoli a melo by to valit Jsem v konci MTU tu nikde nevidím :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jsem v konci MTU tu nikde nevidím :bash: nastaveni network.. manual.. vse az na mtu dej auto a mtu vypln.. kazdopadne me to nepomohlo .. ale cert vi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 me s adsl to pomohlo, s tim 1500 to nejelo, ale kablem 1472 i 1473 jede. nekde psali 1472 lan, 1473 wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nekde jsem videl i 1492, ale zkouset to nebudu [emoji1]. Kazdopadne vzdycky po prepsani musis restartovat konzoli. Me to bez vypnuti taky nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Našel změnil restartován chtěl jsem se přihlásit na OSN a zas potvrdte mail který nepřišel !! Omga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nejde si nejak zaslat znovu ten mail? Vetsinou to pri regitracich pisou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jde to ale to už bych jich mel snad tisíc ani jeden nepřišel.nevím musím mít někde chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nebo to proste trva [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Pres tablet se přihlásiloOK pres Vítu ne je problém třeba ze jsem si účet zakládal pres Vítua ne pres pPC? Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem climacuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 To nevim, vitu nemam. A ty se divas do schranky pres vitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jo vadí? To by bylo trapny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Tak to zkus pres PC ne? [emoji2] Treba tam neco bude[emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ani n sháčkem ! Jde to nějakznovu zzaložit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Zaloz si ten ucet pres kompa, udelej vsechno pres kompa a na vitu bych se potom jen lognul. Ale jelikoz vitu nemam a nikdy nemel tak ti tezko poradim. Zkus se optat tady v ps vite sekci a napis jeste support do sony, ze ti neprisel overovaci mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
climacuba Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 OK hele dík moc za rady i v te dnešní těžké době :wohow: uvidim co seda delat cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 dejn nastavit net v ps manualne a vsechno odklikavej automaticky, narazis taky na polozku mtu, tu prepis edit: ♥♥♥♥♥ jsem si nevsim, ze nejsem na posledni strance kdyz jsem to psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.