Ondatra Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 me adsl take nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jak teda v mobilu přes wifi jede ale ps4 přes stejnou wifi ne. Píše The connection to the server has been terminated. A to jsem zadal adresy ručně i automaticky. I dns moje či googlu. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mě to také nešlo, router jsem vytáhl a dal zpět do zásuvky a už to 2 hoďky valí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 tak jen US je este down https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czpetulinek Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 zdravim vsechny. PS jsem nasel pod stromeckem a pres PS Store jsem zakoupil GTA 5 - bylo to 25.12. (to me jeste PSN bezelo) prachy z uctu se me odecetli, ale hra se me nezacala vubec stahovat. Pak to bylo vicemene dodnes offline a dnes kdyz to chvilkama jde tak stahovani take zadny. Nesetkal se s tim nekdo? - mam cekat, nebo se to da nekde reklamovat. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 u me uz jede bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak konecne vse funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 zdravim vsechny. PS jsem nasel pod stromeckem a pres PS Store jsem zakoupil GTA 5 - bylo to 25.12. (to me jeste PSN bezelo) prachy z uctu se me odecetli, ale hra se me nezacala vubec stahovat. Pak to bylo vicemene dodnes offline a dnes kdyz to chvilkama jde tak stahovani take zadny. Nesetkal se s tim nekdo? - mam cekat, nebo se to da nekde reklamovat. Diky skoč do library , a dej to stahnout odtamtad, pripadne notofications downloads, a tam dej delete, a dej to stahnout znova, treba se to tam jenom nejak seklo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Internet od o2 a porad nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Nejede, někdo nějaké rady k nastavení? Ať už v ps tak routru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czpetulinek Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 v library to sice vidim ale volba stahnout tam neni, kdyz jdu do PS Store tak tam mam jen znova Buy za 1799,- na to se bojim kliknout abych to neplatil znova. v notifikacich to nemam vubec. Mail ze dekujou za nakup me prisel hned 25.12 tak fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 stale me to nejede na wifi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta609 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ahoj zahrál jsem si jen na štědrý den a od té doby houbičky. chjo přes wifi ani ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 nemohu se k PSN přihlásit přes apku na mobilu ani přes PC a ani přes PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 v library to sice vidim ale volba stahnout tam neni, kdyz jdu do PS Store tak tam mam jen znova Buy za 1799,- na to se bojim kliknout abych to neplatil znova. v notifikacich to nemam vubec. Mail ze dekujou za nakup me prisel hned 25.12 tak fakt nevim jeslti to vzalo penize prisla notifikace o koupi a v psn je znova koupit, v library nic tak cinkni na podporu psn , poradej, ikdyz asi az v pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oclaork Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Taky mám internet od O2 a pomohlo mi najet v nastavení na PSN, Signout a opětovné přihlášení... Teď mi ale bohužel opět nejde PS Store :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Taktéž nefunguje PSN (wifi)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czpetulinek Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 jeslti to vzalo penize prisla notifikace o koupi a v psn je znova koupit, v library nic tak cinkni na podporu psn , poradej, ikdyz asi az v pondeli kdyz se to tam do pondelka neobjevi - tak budu volat. jsou tam vsedni dny od 11-20 hod. ale je to k nasrani - kdybych to bejval tusil tak si to GTA koupim na disku a parim uz treti den :-( takhle mam jen DriveClub kterej byl u toho a je pro me mega zklamanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta609 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 stále mi nefunguje přihlášení, nemáte někdo takový teoretický návod jestli nemám někde něco blbe?UŽ jsm zoufaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Já nechápu, jak taková korporace jako je SONY nedokáže skoro po 3 dnech dát vše do pořádku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Taky nejede seru na to zkusím zítra. Už jsem strávil dost času restarty routeru, updatem, změnami nastavení a asi je chyba na jiné straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Hlavně do teď jsem nikde neviděl něco od SONY, že by se nám omluvili, nebo něco, kde by psali nějaké vyjádření! Přinejlepším ti napíšou, že mají "údržbu" servru. A zrovna o svátcích, když každý chce hrát online! Jsou to trapáci! Platíš a platíš a nezmůžeš nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ještě chvilku počkejte, stejně už vás těch pár hpdin nzabije,když nemůže hrát 3 dny. Stejně nechápu,proč všichni nadávaj na sony, spíš na ko**ty z Koree. Proti DDOS útoku není ochrana, tak je aspoň nechte ochranit osobní údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 za ty prachy co mají od uživatelů, by si měli umět poradit, abychom měli to, za co si zaplatíme. To proč si koupíme konzole! A proč se nadává na sony? Mají si to ošefovat, ať už by ty hekry co ten ddos udělali zaměstnali u sebe, nebylo by to poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 A jak chceš aby tomu zabránili? DDOS je přetížení serverů, jedina "ochrana" je lepší server, což jr k ničemu protože když už se někdo pustí do tak massivního útoku,tak nevydrží žádnej server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.