Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Funguje vám online hraní?

richie

Recommended Posts

• Odpovědi 340
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zdravim vsechny. PS jsem nasel pod stromeckem a pres PS Store jsem zakoupil GTA 5 - bylo to 25.12. (to me jeste PSN bezelo) prachy z uctu se me odecetli, ale hra se me nezacala vubec stahovat. Pak to bylo vicemene dodnes offline a dnes kdyz to chvilkama jde tak stahovani take zadny. Nesetkal se s tim nekdo? - mam cekat, nebo se to da nekde reklamovat. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim vsechny. PS jsem nasel pod stromeckem a pres PS Store jsem zakoupil GTA 5 - bylo to 25.12. (to me jeste PSN bezelo) prachy z uctu se me odecetli, ale hra se me nezacala vubec stahovat. Pak to bylo vicemene dodnes offline a dnes kdyz to chvilkama jde tak stahovani take zadny. Nesetkal se s tim nekdo? - mam cekat, nebo se to da nekde reklamovat. Diky

skoč do library , a dej to stahnout odtamtad, pripadne notofications downloads, a tam dej delete, a dej to stahnout znova, treba se to tam jenom nejak seklo :)

Odkaz ke komentáři

v library to sice vidim ale volba stahnout tam neni, kdyz jdu do PS Store tak tam mam jen znova Buy za 1799,- na to se bojim kliknout abych to neplatil znova. v notifikacich to nemam vubec. Mail ze dekujou za nakup me prisel hned 25.12 tak fakt nevim

jeslti to vzalo penize prisla notifikace o koupi a v psn je znova koupit, v library nic tak cinkni na podporu psn , poradej, ikdyz asi az v pondeli

Odkaz ke komentáři

jeslti to vzalo penize prisla notifikace o koupi a v psn je znova koupit, v library nic tak cinkni na podporu psn , poradej, ikdyz asi az v pondeli

kdyz se to tam do pondelka neobjevi - tak budu volat. jsou tam vsedni dny od 11-20 hod. ale je to k nasrani - kdybych to bejval tusil tak si to GTA koupim na disku a parim uz treti den :-( takhle mam jen DriveClub kterej byl u toho a je pro me mega zklamanim.

Odkaz ke komentáři

Hlavně do teď jsem nikde neviděl něco od SONY, že by se nám omluvili, nebo něco, kde by psali nějaké vyjádření! Přinejlepším ti napíšou, že mají "údržbu" servru. A zrovna o svátcích, když každý chce hrát online! Jsou to trapáci! Platíš a platíš a nezmůžeš nic!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu