lada.amigo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Zdravicko, premyslim o koupi PSP, ale naprosto klicove jsou pro me ty otazky: 1) Jak je na tom PSP s filmy a titulkami? Nejakej special format, pokud jo, jde na to lehce sehnat soft na pocitac, kde bych to upravil? Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 1. format pro filmy je MP4... soft Xvid4PSP (myslim 2. ne musis stahnout nakej HB 3. ČTITE UŽ KONEČNĚ ZAČÁTEČNÍKY !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutis Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jj soft Xvid4PSP - tam das film, titulky a jedes :) ono se to samo postara o vysledek, vyplivne to video.mp4, to das do psp a jedes :) .. je volne ke stazeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Programu je na to uz hodne.Ale ,ze bych kupoval PSPcko abych si mohl poustet filmy,tak to ne. Mozna nejakej ten klip .Ale na filmy radeji koukej doma na plazmu ,nebo zajdi do kina.100% lepsi zazitek .Na filmy je PSPcko prece jen prcek.Mozna tak pro deti ,aby mi nervali v aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lada.amigo Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 diky za odpovedi, to ja bych si PSP koupil prave kvuli filmum, PDF dokumentum a wifi. Rozhoduju se,jestli novej mobil s operacnim systemem (prave hl.kvuli dokumentum a filmum), nebo neco jinyho. PSP vychazi cenove privetiveji (za mobil bych dal tak 2x tolik), a kdyz je schopny alespon PDF a TXT precist, tak to vcelku staci. Navic na ty filmy to ma docela velkej displej (chci to do autobusu a tak), takze mi t vychazi vcelku nejlip. Nebo ma nejakou serednou chybu, ktera by mi v tomhle ohledu vadila? BTW sorry za ten uvodni dotaz, po chvili hledani jsem nasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutis Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 myslim ze tam zadna seredna chyba neni :) ... takze vadit by nemelo nic, ja s tim jsem spokojenej .. zkousel sem v metru, a slysel sem to i pres zvuky okolni takze poho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lada.amigo Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 tak jsem tomu silne naklonen :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Tak to jo.Ja myslel,ze chces na tom sledovat filmy doma v teplicku. Do busu to je idealni.Jen Ti doporucuji,poohlednout se po sluchatkach.Ty origo nejsou moc dobry.Kdyz das vse na maximum ,tak nevim jestli i tak v busu dobre uslysis.Neni to problem v zesileni zvuku ,ale opravdu ve sluchatkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lada.amigo Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jj, je mi to jasny, preci jen malokdy jsou dobry sluchatka soucasti krabice (presto pri otevreni kazde krabice clovek doufa, ze :lol: ) Jo btw, neni nekde na netu neco jako emulator PSP? nechci spoustet hry, myslim jako prostredi, ovladani atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 omg omg omg....tak to bylo moje OT(jako dante :D) a ted k tematu na psp se na filmy diva dost dobre display zobrazuje celkem pekny obraz a na cesty,do prace nebo kdekoliv mimo domov to vyuzijes na 100%jinak hafo filmu a serialu primo prevedenych do mp4 je uz tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 best converter: xvid4psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 s externima titulkama si hrave poradi PMPlayer, bezne PSP umi format MP4, v homebrew jdou i zminene PMP/avi (jen mensi rozliseni nez ten co je bezne u divx ripu) a titulky se daji do kazdeho formatu nacpat "natvrdo" ;) ale doporucuju PMP, je fakt skvelej problem s konverzaci zadnej, sezenes si program co ti vyhovuje a jedes jak na pase, az na to ze jedna konverze do PMP mi trva na AMD Athlon XP 2500+ cca 2-3hodiny :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lada.amigo
Zdravicko, premyslim o koupi PSP, ale naprosto klicove jsou pro me ty otazky:
1) Jak je na tom PSP s filmy a titulkami? Nejakej special format, pokud jo, jde na to lehce sehnat soft na pocitac, kde bych to upravil?
Diky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts