Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP a dokumenty?

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

diky za odpovedi, to ja bych si PSP koupil prave kvuli filmum, PDF dokumentum a wifi. Rozhoduju se,jestli novej mobil s operacnim systemem (prave hl.kvuli dokumentum a filmum), nebo neco jinyho. PSP vychazi cenove privetiveji (za mobil bych dal tak 2x tolik), a kdyz je schopny alespon PDF a TXT precist, tak to vcelku staci. Navic na ty filmy to ma docela velkej displej (chci to do autobusu a tak), takze mi t vychazi vcelku nejlip. Nebo ma nejakou serednou chybu, ktera by mi v tomhle ohledu vadila?

BTW sorry za ten uvodni dotaz, po chvili hledani jsem nasel...

• 0
Odesláno

s externima titulkama si hrave poradi PMPlayer, bezne PSP umi format MP4, v homebrew jdou i zminene PMP/avi (jen mensi rozliseni nez ten co je bezne u divx ripu) a titulky se daji do kazdeho formatu nacpat "natvrdo" ;)

ale doporucuju PMP, je fakt skvelej

problem s konverzaci zadnej, sezenes si program co ti vyhovuje a jedes jak na pase, az na to ze jedna konverze do PMP mi trva na AMD Athlon XP 2500+ cca 2-3hodiny :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu