toro Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hrajete někdo tuto hru ? Jestli ano , tak se mi prosím ozvěte na SZ . Děkuji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunkeIngwer Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Já bych taky zkusil zahrát s někým. Můj GT je : RiMM3R CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty23cz Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Ahoj , já bych hrál , ale na RGH to asi nedám že ? Snažil jsem se to někde najít jak nainstalovat , i tady na foru jsem hledal , ale nemůžu to najít . Děkuji za info jestli to jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 11, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Spatne si hledal, jinak bys vedel, ze to na RGH nejde, protoze hra vyzaduje pripojeni na XboxLive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Hrajete to někdo na flash xboxu? Mám totiž strach abych nedostal ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.