neovo adam Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Zdar Mám flashlej xbox a stáhnul jsem si GTA 5. Obě DVD mají 8,13 Gb. Mám Verbatim 8xDVD+R DL. Jen nemám flashlou mechaniku v PC. Bude stačit když soubor DVD vypálim jen přes imgburn? Dik moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 ne nepujde ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Potřeboval bych tedy poradit. Mam mechaniku : HL-DT-ST DVDRAM GT50N ATA Device (údaje z everestu) Půjde změnit FW abych mohl vypalovat xgd3 hry? Kdyžtak nějakej návod. Dik Moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 uz delsi dobu to nesleduju ale pokud se nic nezměnilo tak je potreba spesl mechanika ihas s nahranym FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 S touhle vypalovačkou ti to nepůjde, potřebuješ nejlépe Lite-on Ihas revize B, případně C,D,E ale ne všechny novější revize E jsou kompatibilní, potřebuješ s MTK čipsetem. Pak jsou ještě alternativní vypalovačky, které nevypalují dobře tak jako Lite on Ihas, tady máš seznam, většina nich se už neprodává, LG mezi nimi není. http://www.ixtreme.net/360-backups/34156-burnermax-payload-tool-compatibility-list.html. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
Zdar
Mám flashlej xbox a stáhnul jsem si GTA 5. Obě DVD mají 8,13 Gb. Mám Verbatim 8xDVD+R DL. Jen nemám flashlou mechaniku v PC. Bude stačit když soubor DVD vypálim jen přes imgburn? Dik moc :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.