BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 U me takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Podle me to shodily zase. Ale nejde me to ani na mobilu tabletu ani PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 už mě to celkem seere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) zkoušej mojí trpělivost :( šlo mi to asi minutu a pak zase chyba. pak píšou že je psn přerušovaně k dispozici a ted mají zas PSN Status: OFFLINE tak už nevím a zrovna když má člověk dovolenou to je k vzteku. edit: a schodily to opravdu asi celé nejde už nic.pc tel atd. Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem mickey007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 snad to nebude zase na dva dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funn3r Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ja chapu ze proti tak masivnimu DDoSu se blbe brani, ale mi reknete ze tak velka spolecnost neni schopna za 3 dny sjednat napravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CooDik Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Netušíte někdo,kdy to konečně pofrčí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Me to frci :-)...mp ve hrach jde,store mi porad blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CooDik Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mě to píše: The connection to the server has been terminated. (CE-34861-2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 to dělá většině lidem.. Ráno jsem fungoval... Teď už ne a dost mě to už s prominutím sere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CooDik Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Já jsem zase fungoval včera, a většina lidí ne :D Včera až večer mi to přestalo jít, a také mě to štve.. Doufám že bude alespoň nějaká náhrada, jelikož jsem v podstatě zbytečně aktivoval PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Sony na to proste jebe [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Na fb jsem cetl ze udajne pro vsechny co maji ps+ bude hra zdarma...Cekam nejakou indie sragoru Edit: takze s tou hrou to byl fake...ale uvidime,nechame se prekvapit Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CooDik Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 pošli mi kdyžtak SZ kde jsi to četl... nemůžu nikde najít nějakou FB stránku, kde o tom něco píšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 chci se zeptat vy se prihlasite ale nejde vam ps store nebo se vam nejde vubec prihlasit dik za odpovedi me nejde vubec se prihlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Store nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mia Zeman Dříč Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 no konečně to spustily doufam že už se toto nebude opakovat. No hele, mám stejnou chybu už celej den a pořád se nemou připojit . opravdu je to Hacklé nebo co ? Popřípadě co mám dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funn3r Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mapa DDoS utoku po celem svet http://map.ipviking.com xD hezka mapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 No nezbývá ti nic jiného než čekat do rána celý den na servery Lizard squad neútočí .Kolem 9 hodin ráno zhruba do 6 to normálně jede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 tak ted jsem přihlášen a pomocí tohoto navodu: settings > Network > Setup Connection > Manually > Wifi or LAN dejte vše na standard kromě MTU Settings. Tam dejte manuálně 1473. Tenhle návod vypadá, že funguje na 99% i těm, kterým PSN normálně nejede. Až bude vše na 100% v normálu, tak to změňte zpět. ale je mi to k hovnu jelikož nemužu hrat gta online. soubory potřebné ke hře GTA on-line nelze stáhnout z Rockstar Games služby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reserator1 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 tak ted jsem přihlášen a pomocí tohoto navodu: settings > Network > Setup Connection > Manually > Wifi or LAN dejte vše na standard kromě MTU Settings. Tam dejte manuálně 1473. Tenhle návod vypadá, že funguje na 99% i těm, kterým PSN normálně nejede. Až bude vše na 100% v normálu, tak to změňte zpět. ale je mi to k hovnu jelikož nemužu hrat gta online. soubory potřebné ke hře GTA on-line nelze stáhnout z Rockstar Games služby. potvrzuji funkčnost,zatím to funguje :party: Děkuji !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Načase že mi jde už PSN na pc jinak já online nehraju jen singl Ne že by mně sprominutim sralo že PSN nejde ale jde o to že si lidi plati PS+ Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 jo už to jde komplet.už hraju online tak snad už to nespadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mia Zeman Dříč Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Zkusil jsem a stále nic. Teď mi to napsalo CE-33992-6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mia Zeman Dříč Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nevím, ať zkouším co zkouším tak to nejde. Kašlu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.