CooDik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Mě to fanguje :) Ale včera mi to také nešlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mia Zeman Dříč Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Já fakt nevím. zkušám fakt vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 od rana to de zatim uvidime jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopecek83 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Dělal jsem to podle Reseratora1 a potvrzuji ze mi to funguje :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Me to jede normal...to.jsem zvedavej jak dlouho...akorat se mi nekam ztratili data z gta :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Postup se změnou MTU jsem včera v6 zkoušel a nic, ale kupodivu dneska ve 3 ráno se mi to rozjelo a jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 U mě psn funguje pouze u jednoho účtu ze tří.Dva mám cz a jeden Us.Funguje jenom jeden cz. Kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nefuguje stále !!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Mé jede vse US i CZ psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 me psn funguje po celou dobu a i online hrani zadny problem. Mam nat2 a verejnou IP adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 me psn funguje po celou dobu a i online hrani zadny problem. Mam nat2 a verejnou IP adresu. Tak ses kouzelnik včera byla europe i USA psn Store server offline tudíž není možny byt na psn store prihlaseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Me to dnes jelo v poho samo od sebe :) jen se mi ztratily data z her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 hraju vetsinou vecer a nevsiml jsem si,ze by mi nenaskocili friends a diablo online fungovalo (jsem si nevsiml,ze to je ps4 sekce, ups) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Me to dnes jelo v poho samo od sebe :) jen se mi ztratily data z her.. Me se kompletne ztratily savy z GTA,celej singl je ztracenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Me se kompletne ztratily savy z GTA,celej singl je ztracenej to je divný že by se ti ztratily save data?myslím že by to nemělo mít nic společneho z vypadkem psn. singl se ukládá na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ja opravdu nevim kam to zmizelo,ale fakt je ten ze je to pryc [emoji22] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ja opravdu nevim kam to zmizelo,ale fakt je ten ze je to pryc [emoji22] to naštve a to ti zmizelo jen GTA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jj prave jen gta,coz je divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThumsikCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 VAm to slape? mne zase ne :( A to jsem si zaplatil ps+ a ani u ps to nemam:( jak to zjistim ze mam ucet s ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CooDik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Prosím vás, nečtěte jen příspěvky, co jsou nahoře ;) http://console-forum.net/tema/174120-jak-docasne-zprovoznit-psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 No mě se ztratil celej singl z CoD, naštěstí sem to dohrál, ale měl jsem jen půlku intelů a chtěl jsem to dodělat solo podle misi.. :D na jiný hry sem nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Zdar,lidi jede Vám PSN?? Mě to háže failed!! je chyba u mě nebo to sonakům zase padá?? já mám net připojení ok!! Můžete písnout jak jste na tom?? jestli teda zrovna nepožíváte... :party::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 mne to jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 to je divné mě to furt načíta zkusím restart konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThumsikCZ Odesláno Leden 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Mne to funguje plne palbe psn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.