Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak rozjed vypálenou hru

Heluška

Otázka

Ahoj, stáhla jsem si hru ze stránky xboxpark. Podlé návodu na té stránce jsem ji rozbalila a vypálila na DVD+R DL. Dala jsem DVD do xboxu, po načtení se objevilo Play Game. Kliknu na to, objeví se černá obrazovka a po pár sekundách se to vráti do xbox menu. Nevíte náhodou někdo kde se stala chyba?:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tak co používáš za vypalovačku??? A zkoušela jsi hru nainstalovat na HDD???Předpokládám že jsi hru projela přez ABGX360 ???? Jde to i po vypálení jen místo Files nastavíš vypalovačku jinak se nic nemění ...

Vypálila jsem to přes program imgburn. Jsem v tomhle začátečník, takže se v tom nevyznám. Udělala jsem to podle video návodu přesně jak tam bylo ukázano. Pokud ti to nevadí, že bys mi poradil postup, jak to udělat, co změnit atd.

Odkaz ke komentáři

• 0

No ja ti klído poradim ... Ale video návodu sem viděl taky hodně a nakonec sem zkoušel rač sám 50ks DVD šlo do koše než sem nato přišel ale je složitý že nic nenapíšeš jako odpověd na mé dotazi . Takže jak mám tušit co jsi udělala špatně??? jde oto že musíš na korektní vypáleni mít nějaké nastavení. Imigburn je t sám o sobě kničemu potřebuješ mít flashlou mechaniku (vypalovačku) dál Verbatimi což asi máš . A nastavení tu najdeš toho Imig burnu jako nic mě funguje uplně parádně ... A to by sem ti chtěl zduraznit že musíš mit hru ošetřenou ABGX 360 a hned po vypaleni to zkusit zkontrolovat aby jsis nezabanovala konzoli ;) Takže začnem od začátku co máš za mechaniku k vypalování a co jsi pálila???

Odkaz ke komentáři

• 0

XGD3 verze a vypaluje se Lite-on Ihas 124 B nebo podobným typem Jiné než B jse Flashuji programem Burnemax Payload Tool . Nebo mas Jinou vypalovačku??? A Jestli nepoužíváš správnou vypalovačku tak ti to vživotě korektně nevypáli jinak zkus Kprobe a zadej sem vypsané hodnoty z tohoto programu jinak nastavení pro jistotu

3) OPC off

4) Enable Force Hyper Tuning

5) Disable Online Hyper Tuning

6) Disable Overspeed

7) Enable SmartBurn

9) Burn Proof enable

8) Buffer 512 mb

Layer break nech nastavený defaultně, nic s tím nedělej, kdyžtak si projeď iso přes abgx ať ti ho vytvoří.

(od liborpoulik)

Nic víc mě nenapadá .....

Odkaz ke komentáři

• 0
XGD3 verze a vypaluje se Lite-on Ihas 124 B nebo podobným typem Jiné než B jse Flashuji programem Burnemax Payload Tool . Nebo mas Jinou vypalovačku??? A Jestli nepoužíváš správnou vypalovačku tak ti to vživotě korektně nevypáli jinak zkus Kprobe a zadej sem vypsané hodnoty z tohoto programu jinak nastavení pro jistotu

3) OPC off

4) Enable Force Hyper Tuning

5) Disable Online Hyper Tuning

6) Disable Overspeed

7) Enable SmartBurn

9) Burn Proof enable

8) Buffer 512 mb

Layer break nech nastavený defaultně, nic s tím nedělej, kdyžtak si projeď iso přes abgx ať ti ho vytvoří.

(od liborpoulik)

Nic víc mě nenapadá .....

Dopředu se omlouvám, ale až tak takové věci neovládam. Ty asi myslíš jinou vypalovačku než je v nt, že?
Odkaz ke komentáři

• 0

No Ja to přesně věděl ano v NT ti nové hry nepujdou a rači se nato vykašli .... Ono to zas takova banalita neni jako vypalit film ač se to nezda :) Jinak určo seženeš člověka který by ti dělal zálohy her v tvém okoli ;) Pokud ne tak pak si proštuduj co vše je k tomu potřeba a mužeš vypalovat sama ale musíš si koupit vypalovačku asi i redukci DVDčka asi máš a programi se daji stahnout ... Pakliže se nato cítíš ;) Jinak ty DVD čka co jsi rvala do XBoxu zahod sou vypalený nekorektne a tím padem sou k ničemu ... A mužeš si za banovat Konzoli ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
No Ja to přesně věděl ano v NT ti nové hry nepujdou a rači se nato vykašli .... Ono to zas takova banalita neni jako vypalit film ač se to nezda :) Jinak určo seženeš člověka který by ti dělal zálohy her v tvém okoli ;) Pokud ne tak pak si proštuduj co vše je k tomu potřeba a mužeš vypalovat sama ale musíš si koupit vypalovačku asi i redukci DVDčka asi máš a programi se daji stahnout ... Pakliže se nato cítíš ;) Jinak ty DVD čka co jsi rvala do XBoxu zahod sou vypalený nekorektne a tím padem sou k ničemu ... A mužeš si za banovat Konzoli ;)

Já jsem si ani nemyslela že to bude tak lehké jak vypálit film. Ale ani sem netušila že to bude tak těžké a bude potřeba jiné věci. Nejspíš nikoho v okoli nenajdu, který by tohle uměl, bohužel. Naštěstí sem vypálila jen jedno, jinak by mě to sralo mnohem víc. Jinak děkuji za radu

Odkaz ke komentáři

• 0

Někoho sem ti doporučil Ta vypalovačka je přesně to co potřebuješ vypaluje bez starostí ;) kdyby se neozval napiš Marisovi prodava Liteon Ihas 124 B a připojeni k Notasu ti popřípadě pošlu ... Víc ti už nepomůžu .... Jedině že bys stahoval XGD2 hry ktere maji 7,5 Gb (plus mínus) Ale přez ABGX360 ji stejně musíš zkontrolovat Jedna z takových her je Dirt 3 nebo DantesInferno

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu