Maco1468628670 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Koupila mi přítelkyně na Vánoce PS4.Chtěla to víceméně na to,aby jsme si občas zahráli golf,kuečník,atd. Nechala si poradit v obchodě a tam ji poradili PS4.Ted zjištujeme,že to byla zřejmě nejhorší volba ,a že to co třeba funguje u XBOX,nebo samozřejmě Nintendo,zatím u PS je v plenkách.Dočetl jsem se něco o dokoupení kamery,ktera sleduje pohyb tela a ovládače v ruce,ale žádnou pořadnou hru,nebo aspo video na Yutube jsem nenašel.Může někdo poradit hru,nebo dát názor jak to vypada do budoucna,jestli Sony něco chystá a máme si PS4 nechat,nebo raději prodat a koupi třeba XBOX děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Pokud Vám jde o pohybové hry tak xbox je v tomto sakra vepředu. I ta nutnost ovladače u PS4 to dokazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 just dance a u toho zadny ovladdac zapotrebi neni, jen ta kamera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Bohužel na pohybový hry je jasná volba Xbox 360 s Kinectem (nejvíc dostupných her) a nebo nástupce Xbox One. PS4 zatím skoro žádné nemá, ale budou, u PS3 jich vyšlo celkem dost, většina ale potřebovala PS Move, kterej mimochodem podporuje jak PS3, tak PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Toť asi jediné mínus ps4....podle mne ať je to jak chce....toto je doména xboxu a vždy byla. Pro rodinu si myslím, že jedině xbox...ať už 360 nebo one...s kinectem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 to zname,tydle rádoby radilky v elektrech ktery na vas cuci a kolikrat nechapou co po nich chcete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 A mela by PS4 umet pohybove hry i bez ovladace? Nevim, jak u xboxu, ale uz PS3 staci sedet v kresle a hybat ovladacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 PS4 kamera je na tom asi lépe než ta na ps3...ale i tak mi sony nikdy nepřišla, že by svoje konzole směřovala tímto směrem. Pokud je kinect V2 vychytanější v přesnosti snímání než předchůzdce, který byl oproti mávání světélkujícími bambulemi move u stejné hry méně přesný, tak není co řešit. Xbox je nabídkou her v tomto jasně napřed. Měl jsem na ps3 ps move a nějaké sporty...něco bylo zábavné a funkční, ale třeba pro rodinu s dětmi, kterým nevysvětlíte to, že mají mačkatv určitý čas knoflík na ps move ovladači...si myslím, že máchání rukama a nohama je mnohem jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco1468628670 Odesláno Leden 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Už jsem prodal PS4 a koupil XBOX 360..No grafika u normálních her je trochu jinde než u PS4,ale dá se na to dívat a hlavně,ted už s rodinou "smažíme" golfy,tenis,box,atd.. díky za odpovědí..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.