shark.sea Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nevíte náhodou někdo jestli tato hra vyjde s CZ titulky na PS4?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Zitra zacina otevrena beta. Nedame nejaky zapasy tady kluci z fora? Byla by to dobra sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Tak jsem četl článek o ní na Eurogamer a jsem znechucen, viz níže. Kdyby společnost EA kterou vlastní Microsoft znevýhodnila majitele Playstationu, tak bych to sice odsoudil, ale i pochopil. V tomto případě, však o nějakém znevýhodnění nemůže být ani řeč. Na Xboxu tragické, na Ps strašné. http://www.eurogamer.cz/articles/2015-02-04-battlefield-hardline-na-ps4-x1-v-nizkem-rozlieni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 stojí za stažení ta beta? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 To Mojmir- Hrál si vůbec Betu?? a viděl si teď poslední videa na Youtube?? a to nemluvím o kompresi videa. kámo nevím co si představuješ pod slovem dobrá grafika. Pak Ti nezbude nic jiného než si koupit kompa za 30000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Poslední videa jsem neviděl... Pokud je to jak píšeš, tak super, co jsem před tím viděl videa ve FHD, nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Tak co kluci, má už někdo dohráno? Včera jsem dojel singl, má 10 misí cca. po 30 minutách. Jinak strašné, večer sem postnu pár "chuťovek", které na mě vyskočily během hry. Zabitý kořen v umyvadle je jen ochutnávka :lol: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 V pátek po noční jsem ho koupil a před večerem dohráno(cca 9 hodin = dělal jsem trofeje). Singl(příběh) o ničem, o umělé inteligenci snad ani nejde mluvit, zatýkání s odznakem komické, grafika stejná už od BF3, ale hlavně mě štvaly animačky, které nejdou přeskočit. Taky jsem narazil na pár vtipných bugů, které mám nahrané. S multiplayerem jsem celkem spokojený, odehráno cca 10 hodin. Co mi na něm vadí je velký počet hráčů(64) na malých mapách, kdy se mi nepřátelé stále spawnují do zad... Přemýšlím o season passu až bude v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.