TypeK^ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Název topicu mluví za vše. Me zaujala Castelvania a co vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Asi nejlepší hra vůbec je Mario Kart DS.A letos bych taky viděl novou Castlevanii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Castlevania portrait of ruin hrál sem ji v nemocnici :) a nehorázně mě bavila, hraju ji pořád dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 srry teď nebudu zjišťovat, která je která, ale castlevanie jsou obě hodně super.....ale víc mě bavila Dawn Of Sorrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Jestli je otazka polozena: Jaka je nejlepsi hra roku 2007? - tak to IMHO ani jedna Castlevanie nebude, protoze v roce 2007 ani jedna nevysla (pokud ovsem nemate na mysli opozdenou EU verzi);-) Pro mne je tedy vitezem za rok 2007 hra The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whatname? Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Castlevania me vubec nebavi, Phantom Hourglass me bavilo az do ty casti, kdy se vratite zpatky do toho chramu a delate ukoly defacto znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Jestli je otazka polozena: Jaka je nejlepsi hra roku 2007? - tak to IMHO ani jedna Castlevanie nebude, protoze v roce 2007 ani jedna nevysla (pokud ovsem nemate na mysli opozdenou EU verzi);-) Pro mne je tedy vitezem za rok 2007 hra The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. ale my jsme v evropě :) takže to bude nejspíš tím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Whatname jestli tě nebavila castlevania ani zelda tak to seš docela hodně náročnej pařan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Mě nejvíc chytla V8 Supercars 3: Create & Race. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whatname? Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Whatname jestli tě nebavila castlevania ani zelda tak to seš docela hodně náročnej pařan Nevim jestli narocnej, me nejvic bavila Hotel Dusk, Zelda me bavila, ale ne celou dobu hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxcz Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Mne nejvic bavi Zelda : Phantom Hourglass, je to urcite muj vitez. Teprve si kupuju flash takze sem toho jinak moc letos nehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Jen pro zajimavost - takto se hlasovalo na serveru gamespot.com: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Imho nejlepsi je Zelda: Phantom Hourglass, hral jsem ji jen kratce, ale i tak me dostal - cekam, az uvidim plnou verzi za rozumnou cenu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Me asi nejvic bavil Picross....Naprosta zavislost a dokonalost...Novy DS (uz 4. :D ) bych si koupil kvuli Picrossu znovu a jeste kvuli Zeldovi :) Pokemoni byli taky super ale ze dne na den me omrzeli :( Skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Pokemon Diamond, Picross a Zelda zatim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.