Rarak Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Instalace gta v se mi vždy sekne na 48%. Zkoušel jsem to asi 5x odistalovat pak zase nainstalovat a Vždycky se to zastaví na 48%. Prosím nějaký nápad jak bych to mohl doinstalovat .. za případně odpovědi děkuji !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Mrkni proti světlu na placku, jestli tam není nějaká větší rýha........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rarak Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Rýha tam není jen trochu prachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 I prach je sviňa...každopádně jak dlouho jsi to nechal, když se to zastavilo na těch 48? Možná to jen prostě trvá dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rarak Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 No možná máš pravdu už jsem na 49% ale čekám tam 20 minut a ještě se to neposunulo na 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Nedávno jsem GTA instaloval a cca 5 -10 min..... 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rarak Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Nechal jsem to přes noc a pořád jsem na 49%.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Tak to je hodně divné...asi chyba disku. Každopádně by bylo dobré zkusit to u někoho jiného doma, jestli je to diskem. Nemáš někoho v okolí s PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Zkus ještě vzít nějakej jemnej hadřík, dejchni na to a od středu ven tahem vyčisti. Kousek pootoč a na dalším místě to samé..... Jsou to blbosti, ale v tomto případě se musí zkusit všecko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rarak Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Díky díky moc za radu. Tohle by mě asi nenapadlo. Už mám nainstalováno a jdu hrát!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rarak
Instalace gta v se mi vždy sekne na 48%. Zkoušel jsem to asi 5x odistalovat pak zase nainstalovat a Vždycky se to zastaví na 48%. Prosím nějaký nápad jak bych to mohl doinstalovat ..
za případně odpovědi děkuji !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.