frog123_ Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2015 Ahoj řeším pořád otázku jak koupit hry z xbox store us. Napadá vás něco ?? Jelikož s kámošem kupujeme díky sdílení her na půl digitální hry, Tak se mi spíše vyplatí US Store -:D:cheesygrin: Citovat
Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2015 Přes VPNko bude si to pak dle IP myslet že jseš amík tak jsme to dříve dělali. Na X1 jsem zatim z US STORE nic nebral. Citovat
MCkaTo Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2015 Ahoj ja kupuju na amazonu online kódy to je nejlepší způsob:) Citovat
Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj ja kupuju na amazonu online kódy to je nejlepší způsob:) Jsem se díval a moc her tam není nebo koukám špatně? hoď odkaz kam koukáš ty :D díky Citovat
frog123_ Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 Přes VPNko bude si to pak dle IP myslet že jseš amík tak jsme to dříve dělali. Na X1 jsem zatim z US STORE nic nebral. Díky moc chlapy za tipy .. Ale jen u te vymeny ip si nejsem jisty,, ja kdyz ted zajdu do store tak normalne prehodim zemi, a pri nakupu se vymaze kreditni karta,, takže si myslim že to mají osetreny pres kreditku :( Jinak na amazon kouknu :) Kdyby preci vas jeste neco napadlo , vse sem :) Citovat
Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 Jo tak jsem to četl s tou kreditkou ale to se dá obejít když to koupíš za body pak už to prej jde píšou všude. Musíš si sehnat microsoft pointy a pak by to mělo jít. Citovat
frog123_ Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 Ahoj ja kupuju na amazonu online kódy to je nejlepší způsob:) Bohužel sem nemůžu připojit printscreen, ted jsme zkoušeli koupit digital code na hru a napsalo nam to chybu vuci nasi adrese.. Jak to prosim te delas, ze nakupujes pres amazon ?? Citovat
MCkaTo Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2015 Když sem zadaval adresu a tak tak sem zadaval americkou i poštovní smerovaci cislo proste vše ... A kuouju jen online cody a ty se ti vygenerujou během par minut a to pak zadas do boxe a peníze se ti prictou k tvému účtu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.