Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kódy her


hrdas

Otázka

Ahoj potřeboval bych poradit mám 2 kódy na stažení her jeden je na CoD: Ghosts a druhý je na Forzu 5. Ani jeden mi ale nefunguje. Když ho zadám tak to napíše že se něco pokazilo at' to zkusím později a nějkou chybu SVC60016 nebo SVC60017. Píše to jak na xboxu tak na PC. Kódy jsou funkční a zkoušel jsem je zadávat i na jiný účet. Poradí někdo co s tím dost mě to sere...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

myslím že jsem měl takovýhle problém se Sunset Overdrive.. koupil jsem si bílý bundle se Sunset O. (na kartě byly 2 kódy- jeden na hru a druhý na nějaký doplněk do hry) a když jsem zadával kód na hru tak mi to taky hlásilo chybu.. a pak jsem se dočetl že se musí zadat oba kódy (najednou nebo za sebou už si nepamatuji).. zkusil jsem a šlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Včera jsem kupoval AC Unity a Black Flag zadaval jsem to na xbox.com strance tam mi to neslo ale když jsem to zadal v xboxu normalne to běželo :-).

Jinak s tou podporou taky jsem tam volal a měli ten den pretizene linky tak to brali kolegove z jinych zemi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak nakonec pomohla ta změna regionu. Dal jsem tam US a najednou to šlo. Teď jsem akorát stáhnul ty worms co jsou zdarma (mám gold na 14 dní zdarma) a píše to chybu při instalaci. Minule mi pomohlo restartovat xbox ale to teď nejde tak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Super! Změna regionu mě pomohla - celej den mě kód AC Black Flag házel error a na google ani na ofik xbox fórech nic nebylo :thumbup:

Kde jsi kupoval Xone ? Me to totiz zarazi proc se musi menit region aby to slo? A potom kdyz hru nainstalujes nechavas tam US nebo to vratis zpatky ten region ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No v ČR normálně... ale až dneska mě došel, teď ho zrovna updatuju, takže vůbec zatím nevím ale na xboxu jsem si nastavil US a nechám to tak, anglicky umím líp jak česky. Nešel mě ten kód zadat do Redeem code na stránkách, tam mě pomohla ta změna regionu... předpokládám když to mám na svým účtu už by to nemělo dělat problémy... nebo předpokládám špatně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kody určené pro CZ-EU trh se musí zadat na CZ-EU store,kody pro US na US store.Vím to,páč kod AC Unity z CZ bundlu mi šel zadat jen na CZ store na US ne.A naopak kody koupené od amíků na Ebayi,šli zadat jen na US store a na CZ ne.A jakmile ho zadáte a hru stáhnete,je už jedno na kterém regionu hrajete,you welcome:cheesygrin:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu