Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Čau, prosím vás potřebuju poradit. Kámošovi nejde zadat kreditní karta, tak jsem mu to ukazoval já protože jsem dostal novou kreditku a už to nejde ani me :D prosím o rady díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A co konkretne Ti nejde? Jakou kartu mas? Do jakyho Storu ji zadavas? Vic info by priste neuskodilo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Mám českou spořitelnu (visa) kámoš to zadával tam když si dal 14 denní trial tak to po něm chtělo vypsat kreditní kartu ale vždy to hodí chybu u kolonky s číslem kreditní karty Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Patrik Hermes Herman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kudlajz Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Nepises to tam nahodou s pomlckama, ze ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 A máš povolené internetové platby v bance? Defaultně je to zakázáno :) Nepises to tam nahodou s pomlckama, ze ne? :D Pomlčky tam nemá, nejdou vidět na tom obrázku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Očekával bych trošku inteligentnější odpověď díky. ;-) Samozřejmě že to mám bez pomlček a povolené internetové platby taky. Už jsem tam kreditku měl jenže mi skončila a dostal jsem novou a prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Pokud máš novou tak defaultně budou v internet bankingu zakázané platby na netu, respektive u mně to tak bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Pokud máš novou tak defaultně budou v internet bankingu zakázané platby na netu, respektive u mně to tak bylo. Platby na netu mám povolené díval jsem se na internet banking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Pokud čekáš inteligentní odpověď tak to musíš řešit s bankou/sony. Tam ti poradí a ověří plnou platnost plateb a ne tady ;) Tady to vypadá jen že nejsou povoleny platby. Vem telefon, zavolej a dej vědět :) btw: adresy máš správně? Jinak držitel je většinou ve tvaru příjmení jméno :P Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem czlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekRa Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Mě to do listopadu minulého roku šlo v pohodě, od té doby mám taky problém přidat peníze na PS Store, nicméně třeba u Nintenda mi to jde platit kartou bez problému. Případně JRC pak nabízí digitální kódy na dobití PS peněženky a ty kódy ti přijdou do pár minut od zaplacení. Jenom taková alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Leden 4, 2015 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Není problem s 3D secure? viz.: http://www.csas.cz/banka/appmanager/portal/jpk?_nfpb=true&_pageLabel=jpk_doc&docid=internet/cs/sc_11883.xml&from=banner_jpk_hp Od 1. ledna 2015 je aktivace 3D Secure povinná, pokud bude klient platit kartou na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spuch Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Ma ten stejny problem mam m bank nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Qudrist Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 neviem ci vam to pomoze. ale u nas na SK store som mal rovnaky problem nesla mi pridat kreditka, a nakoniec bol problem v tom ze tam kde zadavam ulicu kde byvam trebalo napisat bez cisla domu. (s cislom neslo bez cisla islo v pohode) tak neviem vykusajte mozno bude problem prave v tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrik Hermes Herman
Čau, prosím vás potřebuju poradit. Kámošovi nejde zadat kreditní karta, tak jsem mu to ukazoval já protože jsem dostal novou kreditku a už to nejde ani me :D prosím o rady díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.