dawe n95 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 zdravím ,vyplatí se xbox 360 ještě koupit?budou hry ještě vycházet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartyMenCze Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Microsoft ukonci podporu xbox 360 za rok, tedy x360 skonci v roce 2016, ja osobne bych uz zainvestoval do xONE/ps4. Co se tyce her tak ty budou tim padem vychazet s nejvestsi pravepodobnosti do toho roku 2016 a to budou uz vychazet jen AAA hry. Kazdopadne bych o hry strach nemel, na xbox360 vyslo uz pres 1000 her, tudiz by bylo porad co hrat... Podle meho nazoru se to uz nevyplati a koupil bych si ,,next-gen'' konzoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Záleží co za hráče jsi a pro koho to máš? Pokud jsi příležitostný hráč a nemáš toho moc projeto, určitě bych neváhal si koupit xbox360slim s flashem a HDD třeba i použitý za dobrou cenu v dobrém stavu a můžeš hrát spoustu skvělých her které na tuto konzoli jsou. V tom případě bych s novou generací počkal. Jednak proto, že budou levnější hry které vycházejí teď a uvidí se, která konzole bude mít méně problému a která bude třeba populárnější. Já mám xbox 360 dva roky a projel jsem toho celkem dost, ale ještě toho je mnoho na projetí, takže cca 2 roky počkám pak si koupím PS4 ;-) Pokud jsi ale hráč z PC, co toho má dost projeto, tak nejspíš novou generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Attila Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Otázkou je jestli dokáží flasheři udělat něco s Xbox one (flash mechaniky,RGH).Jinak to nemá význam.Kdo si bude kupovat hry za ty peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) :D Pěknej dotaz hele pracuje se na tom ale jelikož nejsou schopní upravit pul roku stary Xboxi 360 tak věřim že Xbox one v čechách určitě nikdo neumí flashnout ani jinak upravit ... spíš bych se mrknul na stranky výrobce uprav a flashů ;)A jinak ty jsi někde viděl Imige XGD4???? nebo teda Iso pro Xbox one??? tu jeden článek ;) http://www.gamedevs.co/2014/04/19/rumour-xbox-one-hacked-homebrew-consoles-will-likely-reality-short-time/ Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem Jirka85 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Attila Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 No,to je paráda:cry: Doufám,že budou vyvíjet hry na Xbox 360 co nejdéle,a že neskončí už příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Myslím si, (i když myslet je hovn° vědět) :D , tak něco podobného jako RGH půjde časem na obě konzole, minimálně na jednu z nich a ta dle mého názoru bude hlavně u nás prodávanější. Flash mechaniky už asi nebude mít moc smysl, protože kdo bude vypalovat (mě už se prostě nechce) a kupovat blu-ray disky? Raději stáhnout, nahrát na disk a hrát. Mám flash xboxu 360 a do budoucna už vypalování s novou generací řešit rozhodně nechci :D Proto si pár let počkám a uvidí se, i tak bych raději PS4 kvůli exkluzivním hrám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Attila Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Jaký dvě konzole máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 určo pořid x360.. je pro nej tolik her.. a jestli nejsi extra narocnej na graifku tak si uzijes.. kup nejaky slimko, nebo novejsi serii s flashem /rgh a uzijes si zabavy aspon rok dva mas co hrat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dawe n95 Odesláno Leden 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Jelikož vlastním Ps3 tak xboxe bych si pořídil jen kvůli exkluzivním hrám jako např Fozra, halo atd. Nebyl by problém koupit třeba ps4 /xbox one ale myslím že mi toho o nic víc tyto konzole nenabidnou krom dražších her, grafika bude určitě podobná když uvazim že to budu hrát pořád na té samé televizi. Stačí u x360 ta 4gigova verze? Hraju opravdu málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 X360 určitě s HDD, taky jsem si myslel, že si vystačím s 4GB, ale problém je v tom, že některé hry např: NFS Rivals, Battlefield, CoD advance ... chtějí instalaci HD balíčku na origo microsoft hdd, tudíž to nenainstaluješ na flešku a ani na interních 4GB a nezahraješ si. Dále, když hraješ instaluješ hry na HDD, xbox nehučí, méně se zahřívá a neopotřebováváš mechaniku v xboxu, takže jsem stejně musel dokoupit HDD. Jinak tvoje TV nedělá grafiku hry, ale samotná konzole, pokud nemáš ještě pořád CRT televizor :D, takže rozdíl a pokrok grafiky u nové generace rozhodně je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Attila: Xbox One a PS4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dawe n95 Odesláno Leden 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Tak jsem xbox koupil a zatím docela sklamání, grafika nic moc, ale zkoušel jsem zatím hru gears of war 2.a neměl jsem to připojený přes hdmi, tak snad se to zlepší až koupím kabel. Jaké hry by ste mi doporučili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Pokud nejedeš přes hdmi tak to koukej napravit..obraz se podstatně vylepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majklu Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Fuj scart, to bych ani nezapínal bez hdmi :D To je logické že to bude hnus. GoW2 je pecka. Jinak doporučuji, teď jsem za víkend dohrál Halo4 na hard (heroic) a fakt skvělá záležitost, včetně výborné grafiky. No určitě bych doporučil všechny GoW (1,3, Judgment). Halo: Reach, Forza Horizon 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dawe n95 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tak hdmi kabel koupenej a grafika fakt super, takovej rozdíl jsem nečekal,hrál jsem Forzu horizon a už mě xko začíná bavit, koupil jsem i druhý ovladač a tak bych rád nějaké typy na hry pro dva hráče, hledal jsem ale nic moc jsem nenašel, díky za každou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tady najdes seznam her a popis co hry umi a jestli podporuji coop, splitscreen atd http://www.co-optimus.com/system/1/xbox360.html Spatne hledas zde na foru, je tu nekolik temat s dotazy na doporuceni her pro 2 hrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tak hdmi kabel koupenej a grafika fakt super, takovej rozdíl jsem nečekal,hrál jsem Forzu horizon a už mě xko začíná bavit, koupil jsem i druhý ovladač a tak bych rád nějaké typy na hry pro dva hráče, hledal jsem ale nic moc jsem nenašel, díky za každou radu Tak to je jasne , jelikoz scart ti vykouzli obraz max v 576i , kdezto hdmi az 1080p (podle toho jakou TV nebo zobrazovadlo vlastnis) . Dobry prodejce by ti ten hdmi kabel mel k tomu automaticky doporucit . Pokud si vsak kupoval pres net pak to chapu ze sis asi o tom moc neprecetl . Jinak x360 je stale skvele prodavana konzole (mluvim z vlastni prodejni zkusenosti v obchode s hrami) , konzole se vzdy vybira podle nabidky her co te zaujmou , od toho prece konzole je , hlavne na hry . Nekoupis si prece PS3 a chtel bys hrat forzu , gears of war nebo halo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dawe n95 Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Kupoval jsem x360 v jrc bylo tam celkem za dobrou cenu, hdmi mi nedoporučil, tak jsem myslel že už bude v balení, nebo to co tam je bohatě stačí, jinak vlastním i Ps3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Retardi leda nedoporucej hdmi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Některé prodavače zkrátka nezajímá co zákazník využije lépe..ber to tak, že to třeba dělají jen aby se uživili a je jim jedno, když ti prodají konzoli za 6000,- a k tomu kabel, kterej obrazovou kvalitnu srazí na úroveň sovětské televize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 tojo :) jenom je to srandovní :D O:-) povině bych mu zabavil všecky hdmi doma a dal scarty :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Tak RGB scarty by ještě šli :) já bych mu dal kompozit nebo RF ladič!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Kupoval jsem x360 v jrc bylo tam celkem za dobrou cenu, hdmi mi nedoporučil, tak jsem myslel že už bude v balení, nebo to co tam je bohatě stačí, jinak vlastním i Ps3. Jeste rekni ze mas i PS3 zapojeny pres scart :D Tam totiz v zakladu neni hdmi taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dawe n95 Odesláno Leden 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Ps3 je zapojeny přes hdmi od začatku,protože jsem ho k tomu dostal zdarma ,tak jsem scart ani nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abebas Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 PRodávám xbox 360. Co vám mě vadí záruka.https://aukro.cz/xbox-360-6944231863 kdo chceš potom odkaz zruším. vyplastí nabídnu za 1500 je tam xbox 500 gb. můžete záruku ještě 600 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dawe n95
zdravím ,vyplatí se xbox 360 ještě koupit?budou hry ještě vycházet?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts