Kinimod84 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 čau když se tu bavíte o hdmi switch tak jsem se chtěl zeptat díval jsem se na ebay a je to tam za pár korun, ale co jsem četl tak že prý ta kvalita že to není ono můžete se k tomu někdo vyjadřit dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 já mam http://www.ebay.com/itm/3-Port-3PORT-1080P-HDMI-Selector-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-BY-/200988339824?pt=AU_Television_Accessories&hash=item2ecbd6ae70 a funguje v pohodě :) je to plastový ale co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Skyrim je na PS3 uplně v pohodě, hrál jsem Legendary Edici a dojel to až na Platinu. Vypni autosave , manualně ukládej a neběhal bych když sněží/prší, konzole mi při tom několikrát zamrzla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 aaischa :) tak dneska je všechno s plastu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 ja s tim problem nemam :D jenom jakoze jedina vec kera muze nekomu pripadat nekvalitni je provedeni plastu, nevypada to nijak luxusne, ale funkcnost je dobra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pehucz Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 To já bych rád věděl jestli se dá sehnat kabel HDMI - VGA. Nebo nějaká taková redukce. Mám tady starý monitor a ten umí jenom to VGA. Nechápu že někdo něco podobného vyráběl a hlavě že jsem to koupil. Ale používal jsem to jenom jako externí monitor k notebooku a k tomu to zase bohatě stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.