Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Ahoj mám problém s PSP protože mi nejde MENU jenom UMD hry ale ne menu . Když dám z UDM hry home tak se mi to restartuje a pak můžu zase jen do UMD . Tak bych prosil co s tím PLS dám nějakej ten POINT ale newím jak :wohow:. Děkuji moc Stackal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 co mas za FW ?tohle slysim poprve ... a taky dostavas varovani za nazev topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pípa Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 nemáš zapnutí automatik puštení umd když pustíš psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 nemáš zapnutí automatik puštení umd když pustíš psp? vida to mne nenapadlo :D:D proste pred tim nez pustis psp tak vyndej umd z mechaniky :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 vida to mne nenapadlo :D:D proste pred tim nez pustis psp tak vyndej umd z mechaniky :D :D hm proc to delat slozite.. :P kdyz to de lehce... dej home a vrat se do menu...settings a dej UMD AUTO START na OFF!!!! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 hm proc to delat slozite.. :P kdyz to de lehce... dej home a vrat se do menu...settings a dej UMD AUTO START na OFF!!!! ;) mno to je docela jedno :D :D taky moznost ... jsem zvedavy co nam na to rekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 mno to je docela jedno :D :D taky moznost ... jsem zvedavy co nam na to rekne to rozhodne neni!!! :P takhle by musel vyndavat porad UMDcka.. trosku blbe.. nemyslis?!.. ;)... takhle to bude mit osefovane.. doufam ze mysli tenhle problem :D.. ptze nic jineho me ani nenapada ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 to rozhodne neni!!! :P takhle by musel vyndavat porad UMDcka.. trosku blbe.. nemyslis?!.. ;)... takhle to bude mit osefovane.. doufam ze mysli tenhle problem :D.. ptze nic jineho me ani nenapada ;) ja si pockam co na to rekne :) pac to uz mozna skousel a mozna fakt bude vada nekde ve FW ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Kluci me nejde menu vůbec ale já když vyndám UMD z mechaniky tak se mi displej rozsvítí jenom černě a pak se zase vypne a FW mám 3.60 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 a recovery menu jde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Kluci me nejde menu vůbec ale já když vyndám UMD z mechaniky tak se mi displej rozsvítí jenom černě a pak se zase vypne a FW mám 3.60 m33 a skus to udelat jak jsem rikal ja ... normalne vypni psp natvrdo , vyndej UMD a zapni psp ... a updatuj FW ma 3.71 M33 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Jak se tam dostanu ro recocvery menu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 videl bych to na reinstal FW..neco je tam urcite spatne..:) zkus jeste format flash1 v recovery..jinak moc moznosti nevidim...:) do recovery se dostanes tak ze vypnes uplne PSP a pri startu drzis R.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Jak se tam dostanu ro recocvery menu??? http://www.console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Říkám že už jsem to zkoušel prostě nic nejde krome UMD když se do toho menu dostanu tak se to sekne a pak se vypne . Mohl by mi někdo poslat flash0 protože jsem tam něco včera dělal tak tím asi no ??? Ale newím jak se dostat do USB Flash 0 na FW 3.60 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 radsi bych to risknul jen pres pandoru kterou urcite nemas..:) takze si nekoho sezen..:) a hlavne si udelej nand zalohu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 A jak restartuji FW Já mám celý flash 0 uplne v prdeli a halvne newim co je pandora ¨JJ sry Ale takhle mi rozumite vic prece a PLS pomocte !!! Kluci PLS co mam delat teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 pouzivej edit jinak te karta nemine .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 desainerr Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 sry preklep newim jak se to maže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Kluci poradite mi teda PLS mam tam chip takze asi nepujde uz reklamovat .PLS radte kazdej příspěvek si přečtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Kluci poradite mi teda PLS mam tam chip takze asi nepujde uz reklamovat .PLS radte kazdej příspěvek si přečtu WOW ty tam mas chip ??????? panejo !!! tak to musis psat hned ... ne ze napises ze ti nejede menu :D co si pak myslis ze ti nekdo pomuze ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 takze ti to vysvetlim.. Mas fw 3.60M33 ale nemuzes se dostat do menu protoze si se hrabal ve flash0..to znamena ze asi normalni reinstal FW neudelas..teda jestli to nejde nejak pres recovery.. ..pandora je upravena baterka aby ti flashla originalni FW na custom FW..to znamena ze si musis sehnat nekoho aby ti tvoje PSP zprovoznil.. ..a taky nechapu kde si vzal cip do PSP..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Ale o to nejde já už ho mam docela dost dlouho . Ale halvně sem se včera hrabal ve flash 0 tak mi poradte To víš já mám dobrý kontakty takže jsem ho sehnal PLS nejde to nějak přes recovery nebo že si dám nový . flash 0 nebo něco takového Jo předělal jsem soubor:topmenu.rco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 hm proc to delat slozite.. :P kdyz to de lehce... dej home a vrat se do menu...settings a dej UMD AUTO START na OFF!!!! ;) toto by neslo, vzdyt tam pise ze se mu to resertuje a muze zase jen do UMD :D I kdyz nevim jak to presne mysli Když dám z UMD hry home tak se mi to restartuje a pak můžu zase jen do UMD EDIT: aha tady resite zas neco jinyho :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 No jo ale protože já Jsem v UMD hře dám home a pak se mi to jenom restartuje takže bych potřeboval Flash 0 na FW 3.60 M33 Poradí mi někdo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 takze pan tady pajel cip na slimko a od te doby mu to nejede ... aspon takhle jsem to pochopil z toho co mi psal ... edit : presneji receno mu to nekdo jiny pajel ... a ten mu taky daval CF co si myslite ? muze to byt tim cipem ? Pac jsem jeste nikdy neslysel o cipu na slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj mám problém s PSP protože mi nejde MENU jenom UMD hry ale ne menu . Když dám z UDM hry home tak se mi to restartuje a pak můžu zase jen do UMD . Tak bych prosil co s tím PLS dám nějakej ten POINT ale newím jak :wohow:. Děkuji moc Stackal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
41 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts