Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 Ahoj mám problém s PSP protože mi nejde MENU jenom UMD hry ale ne menu . Když dám z UDM hry home tak se mi to restartuje a pak můžu zase jen do UMD . Tak bych prosil co s tím PLS dám nějakej ten POINT ale newím jak :wohow:. Děkuji moc Stackal
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 kua co to tady pise za kraviny o cipu???:D
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 kua co to tady pise za kraviny o cipu???:D zadne kraviny.... proste si dal napajet na psp slim cip ... tot vse ... mozna jheho problemy budou zpusobeny prave cipem Edit : lidi ja to vzdavam ... tenhle kluk se v tom hrabe a nevi absolutne co dela ... a pak se divi ze mu to nejede ... Znova edit : takze to neni cipem ale chtel si asi upravit XBM nebo ja nevim o co mu vubec slo stahnul si topmenu.rco , dal ho nejakym zazrakem do flash0 a pak vesele paril hru taky nejakym zazrakem a pak se divil proc mu to nejede ... v tom mu neporadim co se tyce toho tak absolutne nevim .... dalsi edit :takze borec si plete CF a cip ... takze tam asi pravdepodobne cip nema ale myslel tim CF ... nekdy si rikam ze mam zlate nervy ...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 to se dela jo????a to mu jako jdou vypalovany UMD?:D:D:D:...nebo naco ten cip ma????
0 martiN1468621206 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 to se dela jo????a to mu jako jdou vypalovany UMD?:D:D:D:...nebo naco ten cip ma???? UMD nejde vypálit!!! a nemyslim si ze ma slima dyt tam psal ze ma PSP už hafec dlouho Ale fakt nwm co by tam mohl mit spatne...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 ja to vim ze nejde vypalit!vzdyt se ani prazdny neprodavaj!ale nechapu k cemu mu je ten cip!
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 hrabal se XBM tot vse ... a co s tim .. ja nevim nikdy jsem nemusel resit podobne problemy pac se tomu uspesne vyhybam ... NEUMIM TO TAKZE SE V TOM NEHRABU ! edit : zadny cip neni ! on mi psal cip a myslel tim CF ... trosku se mu to plete
0 Dejv Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 S tim čipem je to naprostá kravina. To mu jen někdo něco nakecal. Prostě myslel CF a ani neví co to je lol. :cheesygrin:
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 jasny ze je to CF...cip to je bejkarna:D
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 jasny ze je to CF...cip to je bejkarna:D jeste jeden zbytecny post a budes cely cerveny pac ten kluk mi absolutne poslapal moje nervy svym vysvetlovanim problemu. Takze pokud nevis jak mu pomoct tak MLC !
0 martiN1468621206 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 hele stackal nebo jakou mas prezdivku vysvetli presne tvuj problem pac z toho tvyho vysvetlovani nic nechapu uz chapal sem ze zacatku ale ted nwm na cem ses takze kdyz to vysvetlis poradne pokusim se ti jak nejlip umim poradit...
0 Stackal Odesláno Prosinec 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=12460&highlight=topmenu.rco&page=2 tady je řešení lidi Andre 11 to vyřešil když jsem hledal chybu takže lidi .Mockrát děkuji .Ale neumí tady někdo teda ten downgrade na to co tam píše aby to šlo???
0 Marr Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 tak dkyž si z prahy tak tady dost lidí dělá flash v práglu,tak ty bi ti to mohli hodit do normál stavu...
0 martiN1468621206 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 hele a co ty mas za PSP vlastne Fat or Slim???
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 bobo:je to XMB ne XBM..:) martin:ma slima..:roll: Stackal:pomuze jedine pandora nebo zarucak..nic vic nic min..sezen si nekoho kdo dela flash v Praze (tommsz,annonymous_) hlavne prosimte nic nevymejslej..
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 Jestli Ti nejde ani Recovery Menu a jde Ti jen to UMD,tak to preinstaluj.Nech si to predelat Universal Unbrickerem V3 nebo Ultimate Magic Memory Stickem na 3.71 M33.Jestli to sam nemas. Zkus oslovit Anonymouse nebo tekkena 100% doporuceni. Jestli jsi z Prahy tak Ti to muzu predelat i ja.Obje karty mam.
0 bobo Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2007 bobo:je to XMB ne XBM..:)martin:ma slima..:roll: Stackal:pomuze jedine pandora nebo zarucak..nic vic nic min..sezen si nekoho kdo dela flash v Praze (tommsz,annonymous_) hlavne prosimte nic nevymejslej.. dyt to rikam neumim to ani poradne napsat :D nikdy mne to nebralo takove veci :D :D proto se v tom taky nevrtam
Otázka
Stackal
Ahoj mám problém s PSP protože mi nejde MENU jenom UMD hry ale ne menu . Když dám z UDM hry home tak se mi to restartuje a pak můžu zase jen do UMD . Tak bych prosil co s tím PLS dám nějakej ten POINT ale newím jak :wohow:. Děkuji moc Stackal
41 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts