lostkojot Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Překvapilo mě to za 100kč si můžete zahrát docela dost her, rozhodně to stojí za to. Takových projektů by mělo být více. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Krejčík Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Jak to funguje ja vestore vidim jenea access zaplnucenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Krejčík Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Tak uz to chapu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 takže za 100Kč měsíčně můžu hrát hry co mají v EA Acess? Co když mi to po měsíci vyprší? Hru to smaže, nebo stačí jen zaplatit a hrát dál? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 hra ti nepůjde spustit, stačí zase zaplatit a je to. Je to fakt mazec za 100kč si takhle zapařit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Rocni predplatny stoji 599Kc, to mas za polovic. To bych pak musel u toho sedet 24/7 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 tak to dneska zkusim :) diky moc za tip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Taky moc díky za tip, nemá pro mě smysl si kupovat např. Fifu, když tady jí za rok mám za půlku ;-) ještě mám 2 dotazy : 1) jak je to s dalšími účty, které jsou na xboxu přihlášené? Mám tam jeden hlavní, ale potom chci, aby mlaďoši hráli na svých účtech - vztahuje se to pro všechny nebo budeme muset hrát na tom jednom všichni? 2) musím být online? nebo si můžu (ikdyž to nepředpokládám) odvézt xbox na chatu a tam hrát bez připojení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 já to klikl na zkoušku na měsíc, ale přesně jak píše honzak za 599 je to sakra výhodnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Jo a bacha, platba se automaticky nastavila na opakovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 honzak ,,,díky za upozornění si to pak musím pohlídat,popřípadě musím zjistit jak to zrušit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Ne EA pisou, ze o zruseni pristupu mas pozadat podporu xbox. Jestli tim mysli i platbu, tak to netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 ted jsem se ptal kámoše a říkal že se to musí zrušit přes xbox.com ,, že zakoupením souhlasíš že ti to strhnou znovu, což je dobré vědět aby ti znovu nevzali 600 když už nechceš. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 nemusis psat na podporu, ale platbu si zmen z opakovane na jednorazovou na svem xbox live uctu. Staci se pres xbox.com prihlasit, nasledne Muj Ucet \ Predplatne \ Zobrazit veskere predplatne a tam uz v liste uvidis EA Access. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 drogbazzzz:diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Jak přesně to funguje? Oni tam přidávají každý měsíc? Nebo jak se často mění? Když bych si to teď zaplatil, něco stáhl a hrál a oni to pak vyměnili, tak už si to nezahraju? :) Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 No muzes hry co jsou v ea access hrat po dobu zaplaceni. Pochybuju, ze nejake hry daji pryc, naopak, sami budou radi kdyz tam budou mit co nejvic her. A uzivatele samozrejme taktez. Kdyz Ti vyprsi clenstvi, tak stazena hra nepujde spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Mě osobně ta služba hodně vyhovuje. UFC. NFL15. jsou hry ktery bych jako krabicovku třeba nekoupil. Zde si je zahraju popřípadě jen vyzkousim a hotovo. Koupit placku i starší by znamenalo ztrátu po měsíci treba 3kila. Zde uz to za tri kila máš predplaceny na tri metry. Je to jen muj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Jo za ty prachy pecka. Kdybych si takhle za 599Kc mohl "vypujcit" na rok balicek 6ti her dle vlastního výberu to by byla bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 mohli by tam přihodit ještě Titanfall :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 tak Titana tam urcite nedaj píšou to v podmínkách .) NA HRU TITANFALL SE NEVZTAHUJE ŽÁDNÁ Z FUNKCÍ PROGRAMU EA ACCESS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 za 599 rocne, neni co resit. krome Vaultu s plnyma hrama, mate samozrejme dalsi slevy na hry, addony, atd... A co je super je i Early Access, kdy mate moznost pred vydanim zadarmo testnout plnou verzi. Naposledy tam byla moznost 6hodin hrani v Dragon Age Inquisition; 6 hodin NBA Live 2015, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 mohli by tam přihodit ještě Titanfall :-) Titanfall byl před vánocema na store DELUXE verze za 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 to byla bomba cena, skoda ze jsem jeste v te dobe nemel X1 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Z toho si nic nedelej, taky jsem se minul s Titanfallem jen o den. Nakonec jsem musel koupit placku. No Dragon Age je pecka vcera sem to zahral, az poodehraju co tu ted mam, urcite na ni prijde rada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.