Puhlovsky Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Ahoj všem.Nejde mi spustit just dance 2015 respektive mám ho na disku spustím a zařízení vytuhne,černá obrazovka.V pal i ntsc jsem zkoušel zpouštět a nic.Mám verzi pal.Děkuji za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Nepises jestli se jedna o original a nebo jestli hrajes z HDD stazenou hru . V pripade originalu si zkontroluj jestli je hra opravdu na konzoli Wii a neni treba na konzoli Wiiu (ano i to se nekterym jedincum stava) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisek Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Nepises jestli se jedna o original a nebo jestli hrajes z HDD stazenou hru . V pripade originalu si zkontroluj jestli je hra opravdu na konzoli Wii a neni treba na konzoli Wiiu (ano i to se nekterym jedincum stava) . U mě se jedná o hru staženou v PAL verzi a při spušnění zčerná obrazovka a je nutný restart konzole. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Setkal jsem se s tím u jiné hry (Wii Sports Resort myslím) a vyřešil jsem to jedině tak, že jsem si stáhl jiný USB Loader. Ten, ve kterém by to mělo zaručeně jet je "Configurable USB Loader". Napiš, jestli jsi to už vyřešil. Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisek Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Už jsem to vyřešil. Update na verzi 4.3 (původně 4.2) a softmod od BigM a pak už jen stačilo v USB loaderu GX změnit při spouštění hry IOS na 249 a šlo to. Díky za tip.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 OK... tak to je super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.