HorrA1985 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdar lidi koukam že tu GTA V tema je ale neni tu tema pouze pro OnLine. Částečně proto zakladam toto tema aby se nemisily příspěvky týkající se Story modu a online. pište sem: problémy, obrázky, videa, prosby, dotazy, PSNka pro zviditelnění, vaše crew apod. prostě cokoliv vas napadne ohledně ONLINE hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Tak a já se tady zvěčním ihned PSN ID = HorrA1985 Dále jsem založil crew pro Free Aimery odkaz zde: http://socialclub.rockstargames.com/crew/czech_freeaimers_ps4 Crew Emblem: [/img] Zde trocha propagace Free Aimu je třeba se toho nebát. Jdou dělat i mise a to i solo. VIDEO ZDE: Ale jsem také členem této crew (zatím asi nejaktivnější) která má jiná pravidla viz odkaz: http://socialclub.rockstargames.com/crew/czech_republic_ps4 něco z heistu: Upraveno Květen 8, 2015 uživatelem HorrA1985 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Jestli chce někdo do crew, hrajeme společně skoro každý den. http://socialclub.rockstargames.com/crew/young_z mrdz (umažte mezeru v URL, je tu cenzura na sprosté slova) Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem Fe$TeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdravím já bych měl prosbu ke GTA 5 online. jsem už z toho zoufalý a nevím jak to vyřešit. Stále nevidím jiné hráče na mapě. Jsem prakticky stále v online sám. nikde nepotkám jiného hráče za celou dobu co jsem v online. Nechápu to. Taky když dám hrát při spuštění mod online tak to hodně dlouho načítá. Vám taky?? Koupil jsem si 3měsíční plusko abych mohl hrát online a tak jsem dopadl. hledal jsem na google a našel jsem že se to jednomu taky stalo ale žádná odpověď tam nebyla. Napsal bych přímo na rockstar ale neumím bohužel anglicky. Nemůžete mi někdo prosím Vás poradit co s tím?, Už nevím co s tím mám dělat. :cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdravím já bych měl prosbu ke GTA 5 online. jsem už z toho zoufalý a nevím jak to vyřešit. Stále nevidím jiné hráče na mapě. Jsem prakticky stále v online sám. nikde nepotkám jiného hráče za celou dobu co jsem v online. Nechápu to. Taky když dám hrát při spuštění mod online tak to hodně dlouho načítá. Vám taky?? Koupil jsem si 3měsíční plusko abych mohl hrát online a tak jsem dopadl. hledal jsem na google a našel jsem že se to jednomu taky stalo ale žádná odpověď tam nebyla. Napsal bych přímo na rockstar ale neumím bohužel anglicky. Nemůžete mi někdo prosím Vás poradit co s tím?, Už nevím co s tím mám dělat. :cry::cry::cry: to je divny občas se mi taky stane že mě to hodí z mise na mapu kde jsem sám, ale jinak mám skoro pořád plno což je 30lídí.máš rychlej internet?tohle dělalo kámošovi měl hrozně pomalej net a také byl proto sám na mapě. edit:zkoušel jsi i jiné hry online nebo to dělá jen gta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Caute... nick dsuky ... rad zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Ahoj, mám postavu rank 13, ale statistiky jako ježdění, lítání, střelba a vše ostatní mám stále základní. Dnes jsem hrál s někým kdo byl nižší rank, ale staty měl větší. To se zlepšuje něják manuálně nebo co? :D Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem jekyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Ahoj,mám postavu rank 13, ale statistiky jako ježdění, lítání, střelba a vše ostatní mám stále základní. Dnes jsem hrál s někým kdo byl nižší rank, ale staty měl větší. To se zlepšuje něják manuálně nebo co? :D ty staty ze světšují sami a postupně a pravě tím že jezdíš,lítáš atd.prostě hraj mise zavoď a postupně to poleze na horu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 No mě se zdá právě divný, že hlavně jezdím závody a např. ten stat ježdění mám stále základní (bez řidičáku, nebo jak to tam je :D), tak mi to přišlo divné. Ale dobře, díky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Leden 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Zdravím já bych měl prosbu ke GTA 5 online. jsem už z toho zoufalý a nevím jak to vyřešit. Stále nevidím jiné hráče na mapě. Jsem prakticky stále v online sám. nikde nepotkám jiného hráče za celou dobu co jsem v online. Nechápu to. Taky když dám hrát při spuštění mod online tak to hodně dlouho načítá. Vám taky?? Koupil jsem si 3měsíční plusko abych mohl hrát online a tak jsem dopadl. hledal jsem na google a našel jsem že se to jednomu taky stalo ale žádná odpověď tam nebyla. Napsal bych přímo na rockstar ale neumím bohužel anglicky. Nemůžete mi někdo prosím Vás poradit co s tím?, Už nevím co s tím mám dělat. :cry::cry::cry: je to divny jak pise mickey muzes mit slaby net. az budes v onlinu dej sipku dolu objevi se vlevo nahore seznam hracu ale hlavne nazev serveru. kdybys byl na verejnem kde jsou i jini hraci bude tam napis PUBLIC jinak kdyz mas slaby net tak te to muze hodit do INVITE ONLY nebo CREW, FRIENDS ONLY tam samozrejme nebudou jiny hraci pouze ty ktery sam pozves. a ano kdyz se chces pripojit na PUBLIC trva to dlouho nez se navaze spojeni k servru. do publicu vlezes pres GO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Nevíte někdo jak založit CREW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Musíš na webu Social Clubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Musíš na webu Social Clubu. Vím Vím jen mi to hodí chybu u emailu a nevím co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Mám technický dotaz kdyz jsem s kamosem v zavode a odejdeme tak nas to hodí kazdyho nekam jinam a musím se za ním pripojit jako jiny server nebo tak nevi nekdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Mám technický dotaz kdyz jsem s kamosem v zavode a odejdeme tak nas to hodí kazdyho nekam jinam a musím se za ním pripojit jako jiny server nebo tak nevi nekdo co s tím? jo tohle mi také moc dobře nefunguje.musí te dát oba freemode, ale pravě občas se stane že to hodí každého jinam a nezbívá nic jineho než se k němu připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Jestli se chce někdo přidat do české crew, založil jsem pro nás skupinu na FB, abychom mohli komunikovat a domlouvat se https://www.facebook.com/groups/788326901247204/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ahoj, nekdo kdo by pomohl s trofkama? Chci rychlejc platku nez bych ji dal sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ahoj, nekdo kdo by pomohl s trofkama? Chci rychlejc platku nez bych ji dal sam. Jak to myslíš přes share play? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ne, chtěl bych to boostnout, porazit někoho v šipkách, golfu, páce, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Jo ty mysliš trofeje za online ja už na ně úplně zapomněl že to neni jen pro story :D No mě ted vypršelo PS+ a kupovat budu nevim kdy ted malo času tak lezu aspon po forech a social clubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 mužu vlastnit policejní auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorrA1985 Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 mužu vlastnit policejní auto? Můžeš, ale jen po dobu co ho šlohneš a pak opustíš nebo zničíš :D Jsou k dispozici pořád a kdekoliv stačí zastřelit 1. kolemjdoucího. :D Ale vlastnit jako do garáže, pojistit a tunit tak to ne nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Přidal jsem se do gangu, tak můžeme zahrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Čau, někdo na boost platinum awards Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 ahoj, mám rozjetý on line a postava se od děctví nenaučila plavat, akorát dokáže chodit po dně oceánu, máte to taky tak? hraju ps3.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.