Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Trofeje

Mia Zeman Dříč

Otázka

Čau lidi.

mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
musis smazat vsechny nainstalovane gta data, pak zakázat internet, aby se ti nestahl patch a pak spustit gta a nechat nainstalovat

ps: jinak posledni prispevek se necituje

Nevim co myslis tim PS,ale zkusim to snad me pojedou savy i na GTA ktery nebude mit ty Patche...

Odkaz ke komentáři

• 0
musis smazat vsechny nainstalovane gta data, pak zakázat internet, aby se ti nestahl patch a pak spustit gta a nechat nainstalovat

ps: jinak posledni prispevek se necituje

Tak jsem to zkusil aji u WD a nepomohlo to, takže hurá znova celou game....

Odkaz ke komentáři

• 0

Jinak to piti bylo lehke toho negra a toho dedka jsem dá vse na poprve. No ale ten John v Pawnee , zen mi dal zabrat, u meho jsem byl sekej asi 3 hodiny na tom atem lvlu. pak to slo zase rychle. :)

Odkaz ke komentáři

• 0
ta trofej se jmenuje enforceret nebo nejak tak. Mas tam najit 20 lidi a ochranit ke pred zlocinem. A pak ta jak sbiras kufriky.

Jasný to je uplně jednoduchý nemusíš se dostat nikam,stačí když se potichu přiblížíš k právě probíhajícímu zločinu někde ve městě pořád ti to tam píše a počkáš až zločin začne probíhat a pak ho zavčas zachráníš,někdy se to povede pozdě a někdy zase moc brzo,ale je to jednoduchý a stačí to udělat 20krát a máš to,ale i potom ty zločiny pořád probíhají podle toho ti roste reputace,ale stejně stačí zajet pár občanů autem a hned máš reputaci dole =D

K těm kurfříkům,myslím že prvně se museli Hacknout ty věže CTOS aby jsi viděl po všech městech ty kufříky pak je všechny naskenovat a udělat poslední misi a zničit tak obchod s lidma ;)

Upraveno uživatelem Mrkej_Na_Drat
Odkaz ke komentáři

• 0

Takže dnes jsem u toho seděl. V aktu dvě jsem se dostal ke kufrů a splnil je. OTOVO trofej mi to dalo. A ochránce taky a taky konečně PLATINA !!!! Juhu a jdeme plnit platinu v ASSASSIN CREED BLACK FLAG. Můžeme uzavřít :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mam dotaz. Sere me ze jsem si zalozil ucet a hry ktere jsem zkousel kdysi od brachy na ps3 tak mi sviti jako 0% ale uz je nikdy hrat nebudu mam ps4 :) Jde to nejak vymazat? Plus hry ktere treba cloveka nebavi a nechce je hrat.Takze jak vymazat trojefe.jde to nejak? Diky za info

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu