Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Čau lidi. mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 musis smazat vsechny nainstalovane gta data, pak zakázat internet, aby se ti nestahl patch a pak spustit gta a nechat nainstalovat ps: jinak posledni prispevek se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 musis smazat vsechny nainstalovane gta data, pak zakázat internet, aby se ti nestahl patch a pak spustit gta a nechat nainstalovatps: jinak posledni prispevek se necituje Nevim co myslis tim PS,ale zkusim to snad me pojedou savy i na GTA ktery nebude mit ty Patche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 presne to co jsi udelal znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 LOL :-) si zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 musis smazat vsechny nainstalovane gta data, pak zakázat internet, aby se ti nestahl patch a pak spustit gta a nechat nainstalovatps: jinak posledni prispevek se necituje Tak jsem to zkusil aji u WD a nepomohlo to, takže hurá znova celou game.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 u me to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Tak si hold odehraju cele WD . Upa se tesim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Tak to hraj jen aby jsi dostal tu trofej pak klidne ten save smaz,trofeje na savu stejne nejsou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Jo sak jo, musim se dostat k tomu blbcovi co obchoduje s lidma a pak tech 20 lidi zachranit. Akorad nevim jestli je jedno kde tech 20 zachranim nebo to musi byt urcita mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 cihni do trophy guide and roadmap, google te nasmeruje, jestli už si to tam nestudoval :) tam se dozvis co presne a jak je potreba splnit , ci na co si dat pozor :D a jak nejjednodusejc na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Ok, a je to tam cesky ??? Ted jsem v praci tak na to rano kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 tady to mas prelozeny :D snad pomuze LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Jo toto znam. V tomto navodu ale pisou zabit jrn 20 pachatelu. Ale na netu je borec pres youtube, jak zabiji pokazde jinde, tak nevim jak to ma byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Jak se jmenuje ta trofej?Beztak ji mam poradim ti,ale stejne s WD platinovku neziskas nikdy nedas ty opilecky hry je to i na youtube nejdeto udelat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 ta trofej se jmenuje enforceret nebo nejak tak. Mas tam najit 20 lidi a ochranit ke pred zlocinem. A pak ta jak sbiras kufriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Jinak to piti bylo lehke toho negra a toho dedka jsem dá vse na poprve. No ale ten John v Pawnee , zen mi dal zabrat, u meho jsem byl sekej asi 3 hodiny na tom atem lvlu. pak to slo zase rychle. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Jak se jmenuje ta trofej?Beztak ji mam poradim ti,ale stejne s WD platinovku neziskas nikdy nedas ty opilecky hry je to i na youtube nejdeto udelat.... udelali pak update, ze to piti slo udelat na poprvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Tak to zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 (upraveno) ta trofej se jmenuje enforceret nebo nejak tak. Mas tam najit 20 lidi a ochranit ke pred zlocinem. A pak ta jak sbiras kufriky. Jasný to je uplně jednoduchý nemusíš se dostat nikam,stačí když se potichu přiblížíš k právě probíhajícímu zločinu někde ve městě pořád ti to tam píše a počkáš až zločin začne probíhat a pak ho zavčas zachráníš,někdy se to povede pozdě a někdy zase moc brzo,ale je to jednoduchý a stačí to udělat 20krát a máš to,ale i potom ty zločiny pořád probíhají podle toho ti roste reputace,ale stejně stačí zajet pár občanů autem a hned máš reputaci dole =D K těm kurfříkům,myslím že prvně se museli Hacknout ty věže CTOS aby jsi viděl po všech městech ty kufříky pak je všechny naskenovat a udělat poslední misi a zničit tak obchod s lidma ;) Upraveno Leden 20, 2015 uživatelem Mrkej_Na_Drat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 No hele tyy lidi zkusím a ty kufříky jsme právě takhle už udělal a nic mi to nedalo :( jen se ukázalo udělíno na obrazovce ale v trophy listu nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Takže dnes jsem u toho seděl. V aktu dvě jsem se dostal ke kufrů a splnil je. OTOVO trofej mi to dalo. A ochránce taky a taky konečně PLATINA !!!! Juhu a jdeme plnit platinu v ASSASSIN CREED BLACK FLAG. Můžeme uzavřít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 To se máš :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WhiteCroWCZ Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Mam dotaz. Sere me ze jsem si zalozil ucet a hry ktere jsem zkousel kdysi od brachy na ps3 tak mi sviti jako 0% ale uz je nikdy hrat nebudu mam ps4 :) Jde to nejak vymazat? Plus hry ktere treba cloveka nebavi a nechce je hrat.Takze jak vymazat trojefe.jde to nejak? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 ne trofeje vymazat nejde, ale jde je skryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 jo ale skryje je jen pro ostatní ne pro sebe, také mě to štve mám desítky her co jsem jen zkusil a mám je tam a u ps3 pak dlouho trvá než to vše načte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mia Zeman Dříč
Čau lidi.
mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
21
12
8
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
17
led 18
14
led 20
7
úno 15
6
Top Posters For This Question
Mia Zeman Dříč 21 posts
Mrkej_Na_Drat 12 posts
aaischa 8 posts
mickey007 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2015
17 posts
led 18 2015
14 posts
led 20 2015
7 posts
úno 15 2015
6 posts
66 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.