Mia Zeman Dříč Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Čau lidi. mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 to je nevyhoda ps3, tam je to s tou synchronizaci pak pomaly :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WhiteCroWCZ Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 To je ale pitchovina teda.diky za odpovedi snad se to zmeni treba nejaky patch.protoze je to na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 hmm to si nemyslím že se to změní,ale bylo by dobré kdy by si člověk mohl smazat trophy u některych her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Nevidím důvod proč má někdo potřebu to mazat? Panebože, co vy řešíte za ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Holt někdo má potřebu psát příspěvky centimetrovým červeným písmem a mít půlmetrovej podpis a jiný by zase rád mazal trofeje. Každopádně s možností smazat trofeje z účtu bych do budoucna opravdu nepočítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 spis si myslim ze je to mnohem jednodušši .. kdo trofeje "nechce" tak nemusi chodit do menu s trofejema na ps3 .. nebude se nic synchronizovat sto let.. a neprictou se na ucet, pripadne staci nakliknout synchro kdy clovek odbiha na WeCe, nebo si de udela kafco :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ja myslim, ze by to byla skoda mazat trofeje nevidim duvod. A jsem rad, ze ve hrach jsou. Treba vcera jsem si udelal svou prvni platinku a byl jsem velmi potesen, beru to jako takovej uspech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Já také rozhodně nechci mazat trofeje,ale jen ty u kterých mám nula % některé jsem jen vyzkoušel a vím že už je nikdy hrát nebudu tak bych uvítal kdybych je mohl smazat.Dál se k tomuto temátu nevyjadřuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Já teda žasnu jak člověk může řešit takovou věc jako jsou trofeje. Za těch 25let jsem odehrál stovky her, a nikdy mě nenapadlo řešit že se mi nesplnila trofej nebo nemám platinu. Rozhodně takové lidi schvaluju a fandím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Miluji trofeje,dost her kvůli nim i kupuji! :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 přesně! taky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 také mám rád trofeje jeto výzva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 a zavislost :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WhiteCroWCZ Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=leaknut-update-2-50-pro-playstation-4-183413 a pak ze mazat trofeje je blbost a nepujde to :) super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 super :) a pujde to jen u her co je u nich 0%, přesně takhle jsem si to představoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Tak jestli je to pravda, tak to čumím jak puk. Funkce, po které se několik let volá. Jen škoda, že půjdou mazat jen 0% trophy listy, tudíž se de facto nejedná mazání trofejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mia Zeman Dříč
Čau lidi.
mám problém s Trophy. dvě trofeje u Watch Dogs vím, že se mi ukázalo na obrazovce, že jsou hotové ale v Trophy prohlížeči nejsou udělané. Co mám Dělat ? Kam třeba napsat nebo nevím. Díky moc za odpovědi, tento problém už mě dlouho trápí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
21
12
8
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
17
led 18
14
led 20
7
úno 15
6
Top Posters For This Question
Mia Zeman Dříč 21 posts
Mrkej_Na_Drat 12 posts
aaischa 8 posts
mickey007 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2015
17 posts
led 18 2015
14 posts
led 20 2015
7 posts
úno 15 2015
6 posts
66 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.