aaischa Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Nedela tu nekdo z oceli a samo za nejakou cenu by mi neudelal cinky, z obyc oceli, nabarvim ci pokovim si sam Jednorucky 2x50kg Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Ahoj, mám menší zámečnickou/stavební firmu, ale nejlevnější činky na netu jsem našel za 2490 i s dph a co jsem to tak zběžně proletěl pochybuju, že bych je dokázal udělat levněji. I s dopravou by byl problém, čp dodává po čr jen zásilky do 30kg, takže by to muselo jít nejspíš geisem nebo ppl sprint, což znamená další náklady navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Mas pravdu sam se divim ze to vyjde na dost dobry ceny jak je to s tou cementovou naplni, jedny mensi takovy mam, tak este poridim dalsi, I tak diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Já jsem původně počítal s celokovovým závažím a jen tam se mi cena dostávala do (ne)pěkných čísel ;) Řeknu to narovinu, za jednu činku bych se dostal na nějaké 4000 bez dph a bez dopravy, to se ti u mne nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Vubec neva, aspon mam predstavu co to stoji udelat a ze domu clovek ocel stejne nepotrebuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.