Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Horizon 2 - prosím help :-(


pistt

Recommended Posts

Zdravím všechny :-)

forza je naprostá pecka :-) ale... asi jsem si podělal pár věcí a trochu se tam strácím :-) můžete mi prosím helpnout s pár dotazama?

štve mě když se přihlásím na onlline závod a stane se mi že neudělam "skoro" žádnou chybu a borec mě předjede skoro o kolo :-) dostat se do 10tky je tezke :-( ale chapu maj lepsi karu :-) tak taky nakupuju clovek se uci ale.... tady nejak narazim koupim karu do S1 a koupim ji nejdrazsi vybaveni a tim z ni udelam S2 tedy pokud chci aby zustala v s1 musi ji dokoupit veci pouze v S1 chappu to dobre?

predpokladam ze S1 je trida a vedle nebo pod cislo treba 899 je uroven v te tride tedy cim vetsi tim lepsi? Nebo muze mit s1 vic jak 900? to uz je pak s2 ne?

sorry ale par dotazu nevim dekuji za opdoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každá třída končí většinou nějakým číslem, S1 myslím 900, takže po překročení se dostaneš do jiné kategorie. S tím předjížděním, buď si lama, nebo máš pomalé připojení. Mnohdy tě někteří přeskočí, protože mají lagy, nebo je máš ty. Dost záleží také na hodnocení auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co znamena hodnoceni auta? mam treba ted koupenyho astyna martin (kterej jeste nezataci a kdyz zatoci tak klouze jako prase)v "A" ale sotva vyjedeme tak mi zmizi :-) rposte kara asi na pendrek? cim se ridit pri nakpupu? cim drazsi tim lepsi? pac hodnoty co jsou vedle rychlost, rizeni atd... tak mi prijde ze je nejake divoke :-)

jsem trochu rozhozenej s nakupem aut :-( hrani je pecka ale online mi proste nejde :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyce kategorii, tak jak psal hackys, to cislo je jakysi koeficient a treba priklad, E je 299-399, S1 je od 701-900 (nevim jak je to presne, jen orientacne). pokud koeficient prekroci urcitou hranici, meni se i kategorie. Muzete si koupit primo nejlepsi mozny upgrade, ktery Vas posune do dane kategorie kterou potrebujete. Pripadne muzete koupit i konkretni downgrade :-)

Co se tyka nakupu vozidel, myslim ze je dobry aby auto melo vyvazeny vlastnosti. K cemubude mega vykon a rychlost, kdyz auto bude spatne zatacet a jeste hur brzdit. Taky si myslim, ze je dobre zohlednit jake asistencni systemy pri jizde pouzivate. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
super :-) mam dotaz kdyz se prihlasuju na online event :-) jde dopredu vedet v jakych katogiri se bude vybirat? chtel bych jezdit A,B,C ale pokazde me to hazi do vyberu S1, S2, :-(

Většinou se tě to snaží hodit do té třídy v které máš aktuální auto. Jinak když chceš volit třídu tak musíš dát free roam a potom založít závod anebo taky z toho parkoviště.

Jináč k těm autům , ze začátku (teď mám najeto 300 hodin, level 445) jsem se učil prostě od těch nejlepších, podle nich volil auta atd.. vůbec jsem je netunil rovnou jsem ty konfigurace kupoval, chce to hodně zkoušet.

Kdo je dobrý tak má z každé třídy několik aut s kterýma dokáže vyhrát, hodně je to i o štěstí, nesmíš dělat chyby a taky jaký mají level hráči s kterýma hraješ.

No a taky záleží na konkrétni oblasti nebo při začátku závodu jaké se pojedou konkrétní eventy podle toho si vyberu auto .

Mě ted už moc lidí nepředjede možná tak 20 co znám celkově :) Chce to jezdit a jezdit a jezdit . Naučit se detailně traťě , zkratky při přejezdech eventů anebo prostě jet za prdelí těch nejlepších.Pozor někdy nejlepší nejsou ti s nejvyšším levelem pač to nahráli v singlu a mulťák moc neuměji tam je to prostě jiné, soupeři zvlášť děcka se vytláčejí anebo kluby drží samozřejmě spolu .

Potom ještě existují "drifteři" ti nikdy nic nevyhrají , ale celkově podle počtu bodů jsou první , to je tím, že buď během závodu nebo při přejezdech sbírají skilly driftováním atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu