biggrr Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ahoj, včera jsem si koupil PS4, přes PS plus taky BF4 premium, stahovalo se to přes noc, a když to chci dnes spustit tak mi to napíše že kampaň je na 100% a full game na 35%, tak když spustím kampaň, po první misi mi to napíše že se to musí doinstalovat a má teprve 10% už se to instaluje 2 hodiny a vylezlo to o 5%, je to normální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fe-TeR Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Nevím jak BF4, ale mě se třeba šíleně dlouho instalovalo Plants vs. Zombies, a "šíleně dlouho" mám na mysli třeba 2 dny na pozadí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ta hra se neinstaluje,ale stahuje. Hra si stahne prvni nejakou cast ze hry a pote stahuje ten zbytek. Pokud v menu najedes na hru a das information tak uvidis kolik mas stazeno. Takze rychlost zalezi na rychlosti internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ahoj, včera jsem si koupil PS4, přes PS plus taky BF4 premium, stahovalo se to přes noc, a když to chci dnes spustit tak mi to napíšeže kampaň je na 100% a full game na 35%, tak když spustím kampaň, po první misi mi to napíše že se to musí doinstalovat a má teprve 10% už se to instaluje 2 hodiny a vylezlo to o 5%, je to normální ? Stahovani B4 premium mi trvalo nekolik dni prvne se taha single a potom az multak hral jsem 1 misi a dal me to nepustilo kvuli nestazenemu obsahu takze to chce velkou trpelivost. Hlavni je jak pise kolega Manoust rychlost pripojeni cim mas lepsi signal tim je to rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggrr Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tak se mi to stáhlo, zkoušĂ¬m MP, a docela podél, absolutně mechápu, jak se můžou tak dobře trefovat, jde to hrát i na myši ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dousek Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Nastav si vyšší citlivost analogu a pak už je to jen o zkušenostech ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggrr Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 A mylis vyšší citlivost i při míření ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Nastav si vyšší citlivost analogu a pak už je to jen o zkušenostech ;-) To neni v nastaveni citlivosti apod. Je to o zvyku se naucit hrat na dualshocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dousek Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Jasně, ale musíš si na to pak zvyknout, když máš odehráno několik hodin, tak je jasný, že se budeš zlepšovat a pak budeš ty ten rychlejší ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dousek Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 To neni v nastaveni citlivosti apod. Je to o zvyku se naucit hrat na dualshocku Když budeš mít malou citlivost, tak budeš vždycky pomalejší... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggrr Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Na blízko se ještě občas trefìm, ale na delší vzdálenost to vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggrr Odesláno Leden 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 A může mi ještě někdo poradit ? Stahnul jsem si do tabletu aplikací commander, a chce to přihlášení, zkousim tam zadat stejnè údaje jako na přihlášení ps4 učtu, ale to nejde, to se musím napřed někde registrovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dousek Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 A může mi ještě někdo poradit ? Stahnul jsem si do tabletu aplikací commander, a chce to přihlášení, zkousim tam zadat stejnè údaje jako na přihlášení ps4 učtu, ale to nejde, to se musím napřed někde registrovat ? Jo musíš tam zadat údaje od Bf4 z originu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dousek Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Na blízko se ještě občas trefìm, ale na delší vzdálenost to vůbec Záleží taky na tom, čím střílíš, každá zbraň má jiný dostřel, přesnost, apod. Plus to vylepšuješ perkama. Koukni na battlelog, je to tam dost přehledně udělaný a je tam i fórum přímo k Bf4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
biggrr
Ahoj, včera jsem si koupil PS4, přes PS plus taky BF4 premium, stahovalo se to přes noc, a když to chci dnes spustit tak mi to napíše
že kampaň je na 100% a full game na 35%, tak když spustím kampaň, po první misi mi to napíše že se to musí doinstalovat a má teprve 10%
už se to instaluje 2 hodiny a vylezlo to o 5%, je to normální ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.