Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Czus lidi já bych to udělal tak že by se vytvořilo FTP a tam by se uploudovalo všechno co kdo by měl co vy na to když tak odepište je to jen návrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 když to dokážeš vytvořit...proč ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 souhlasím pokud to vytvoříš jistě budou videa rychle přibývat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 jj jasne ... je to moc dobrej napad ... jen ho zrealizovat ... ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Taky bych tam něco dohodil , není problém....můžete se mnou počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuallHead Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Ja mam taky par videoklipu. Stahnul jsem je na M4PSP.com ale ta stranka uz neexistuje.Muzu nabidnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 ked to spravis tak to bude ok. tiez mam nejake videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 setci pisete ze njeco mate, ale co taaag spravit to FTPko???? bo netusim do sa do toho da.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Ja mam taky kotel videiii taky bych tam neco hodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 Jo bude to fajn FTP . Kazdej bude pridavat svoje videa . Ale nez neco pridate podivejte se jestli uz pred vami nekdo nedal stejny at se to nezahlti stejnejma videama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 já jsem taky pro,mám jich docela dost-ale potom se mi bude muset vysvětlit jak na to.... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 taky neco pridam klidne aj hry...jenom nam posli adresu at se neco muze zacit dit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 jj jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Ja sice skoro nic nemam, byl bych jenom konzument, ale FTP bych rad :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 hm nevim oc em se tady bavite, tento topic je rok starej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 aha lol:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevaja Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevaja Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Zkuste to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.