Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nelze / Nejde použít digitální kód


ContiHan

Recommended Posts

Tak za dva dny dorazí X1. Chtěl jsem se na to připravit, tak jsem už nakoupil nějaký krabicovky, aby stačili dorazit. Dneska jsem ale viděl přijatelnou cenu Forzy 5 GOTY na eBay za cca 750 Kč, digitální verze. Borec tam má napsaný "Das Spiel ist weltweit kompatibel", což by mělo znamenat, že je celosvětová a nemá regionální blokace. Pro jistotu jsem se ho ještě ptal a potvrdil mi to. Asi do hodiny od nákupu mi přišly kódy. Snažil jsem se je zadat, ale píše mi to "Něco se pokazilo, ...". Viz obrázek ZDE. Tak jsem pátral po netu a koukal jsem, že s tim mělo problém dost lidí, ale nikde žádné řešení. Dokonce jsem našel topic, kde upozornili na gold live, který musí být aktivní. Proto jsem koupil 12M členství, zadal ho přes vyplatit kód, jako hru a to mi vzalo. Čili členství to vzalo, hry to nebere. Je možné, že potřebuju ještě napřed nějak spárovat ten X1 s tímto XBOX účtem, než tam začnu sázet kódy digitálních her?

Dík

Upraveno uživatelem ContiHan
překlep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ve Forze 5 stejne cestina neni, takze to te trapit nemusi

Tak to jsem dneska četl nějaký klamný článek o tom, že Forza 5 v češtině je. Nevadí, jen jsem to nechtěl mít v NJ. A btw na storu je teď sleva. Zrovna co jsem to koupil samozřejmě a je tam GOTY verze za 900 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nakonec prepl na ten UK region a šlo to. Jen se teda objevuje nějaká chyba,když kliknutí na můj profil pres webový rozhrani na mým Xbox úctu. Něco jako, jejej,tohle se nemělo stát,nastala chyba. Řešil jsem to hodinu na chatu MS supportu. Ta buchta mi nakonec napsala,at si vymazu historii v prohlížeči a restartuju kompa,ze to pak bude v cajku. Nejde to dodnes a to ani na jiném PC,platformě či metu od jinyho poskytovatele. Ale Xbox funguje normálně a hrát mužů,takže to neresim :-)

Jinak Xko dorazilo dneska,takže už tam tu forzu celej den laduju :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych nezakládal nové téma, tak to napíšu sem. Koupil jsem si klíč k CoD Ghost a nejde mi aktivovat. Napíše to jen, že se něco pokazilo. Zkoušel jsem xbox.com přepnout do UK tam zadám klíč napíše to tam Call of Duty: Ghosts potvrdím to a už jen Something went wrong je to kvůli tomu, že od 21.1 je na xbox.com "Nákup a užívání obsahu Omezená?"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu