Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

COVERY-opět, dosavadní rady neúčinné-prosím o radu


Recommended Posts

Zdravím zkušenější,

mám problém se stahováním obrázků ke hrám. Vím, že to tu bylo několikrát zmiňované, ale bohužel jsem nenašel žádnou variantu, která by mi fungovala. Jel jsem veškeré příspěvky popořadě a zkoušel každou radu.

Co mi to dělá: V Xboxu je strčená USB flash(správně naformátovaná), nebo USB Disk(taktéž správně naformátován) a na nich jsou hry.

Hry jsou vidět v FSD-Manageru ve složce s hrami, vidím je v PC přes FSD a přihlášení, vidím je přes síť-počítače v síti, vidím je v TotalCommanderu. Můžu si prostě prohlížet soubory z PC v XBOXu a obráceně.

Mám nastaveno stahování obrázků na maximum(různě jsem i měnil). Načítání coverů-v menu FSD probíhá, je vidět množství stahovaných dat, je vidět připojení" Status: HTTP: 22 items left(1200 kBps-na zkoušku jsem dal jen 3 hry na USB). Když jdu do menu XBOXu, není připojení zelené, ale to nebylo ani před tím, když mi to šlo-nebo bylo?. Když jdu do složky kde jsou uloženy hry, žádné náhledy tam nejsou. Aktualizace přes "Y" neproběhne.Když dám " Manage Title Updates" napíše to v Download TU list : No Updates Found. , když dám Refresh Artwork, Xbox se "kousne".

Když použiji další radu, tedy v FSD-manageru nastavím liveblock na zapnuto, livestrong na vypnuto.(již bylo nastaveno, ale naschvál jsem to pozměnil a pak vrátil), nic se nestalo. Další nastavení co někdo uváděl, tedy contpach na vypnuto(false) a noupdater na zapnuto(true) jsem měl také. Další uváděl liveblock na false a livestrong na false. Také nic.

Vyzkoušel jsem tedy přes PC ve FSD vložit covery ručně. Stáhnul jsem si z webu covery a chtěl je dát do složek. Když jsem kliknul třeba na třetí hru, vždy se v náhledu-tedy v popisu hry ukázala hra první. Tak jsem otevřel tu první hru a vložil do ní obrázek. Bohužel žádný se po vložení nezobrazil. Když jsem chtěl po vložení(cesta správná) obrázek uložit(nebyl vyobrazen!, ale jen zadaná cesta k uloženému obrázku na disku.

Hry byly dříve vyobrazeny-COVERY, ale pak jsem se bál "zákazu" od Microsoftu a tak jsem povypínal co jsem myslel, že se vztahuje k přístupu na net. Mezi smazanými "věcmi" bylo i heslo k covers.jge360(vím že mají jiné stránky a také vím, že nikomu nepomáhá reset hesla).

RADA: máš xko napojený na net? jestli ano podívej se do launch.ini a najdi si řádek livestrong a dej false

[settings]

noupdater = true

liveblock = true

contpatch = false

livestrong = false

ODPOVĚĎ: Měl jsem již nastaveno. Pro jistotu jsem to ale změnil a znova vrátil. Jen jsem to našel ve složce vXboxu: ON Board: F3-DashLaunch v.3.10-default.xex-livestrong,noupdater …

RADA: problém bude asi v launch.ini kde máš blokovaný stahování

takže buď mužeš změnit launch.ini je na hardisku v xboxu buď přímo přes dashlaunch ten spustíš přes file managera (a nastavit liveblock = false a livestrong = false )

ODPOVĚĎ: Vyzkoušeno, nefunguje.

RADA: Dá to udělat i přímo ve FSD, kde si po registraci na http://covers.jqe360.com/ nastavíte v menu jméno a heslo a pak se už jen dá download covers a on je nabídne ke stažení a případně stáhne (podobně jako fungují třeba title updates)

V dashlaunch nemusí být nastaveno nic , pokud tam není nastavené blokování live . Live stačí blokovat ve FAMILY SETTINGS a potom se nemusí v DL nic dělat .

ODPOVĚĎ: registraci mám na covers.jge360 starou. Bohužel jsem zapomněl heslo. Jak víme, obnovit heslo u covers.jge360 je nemožné stejně tak založit nový účet. (Vím že již mají nové stránky)

V druhé části rady se mluví o blokování live. Pokud jsem to dobře pochopil, když mám nastaveno livestrong na vypnuto a liveblock na zapnuto, nemusím chodit do menu X360

RADA: A neaktualizovali jste DB a nenahravali jste novy DashLaunch 3.12?

Mel jsem to same,zobrazovali se mi obaly od starsich her pred aktualizaci a nove ne!

Spust DashLaunch (z FSD,Spravce souboru,DashLaunch,Installer,default.xex)a v Network dej liveblock=enabled a livestrong=disabled a nebo stahni soubor launch.ini z Xka a edituj ho v PC a zmen ty hodnoty rucne a nakopiruj zpet do Xka

Pak vyjed z dashlaunche Beckem,najede FSD a zkus znova dat refresh artwork,mi to pomohlo,mel jsem u obou hodnot enabled a to blokovalo stahovani obalu!

ODPOVEĎ: Neaktualizoval jsem DashLaunch. Když dám Refrech Artwork, tak se x36 kousne. Když dám Manager Title Updates, napíše No updates Found.

RADA: Dá se to ručně doplnit přes webové rozhraní FSD takto:

- přihlásit přes webový prohlížeč na adresu xboxu (http://ip.adresa.xboxu)

- výchozí jméno a heslo je fsdhttp

- hry jsou v game lists/xbox 360 games

- tam pak už jdou jednoduše uploadovat obaly atd, které se dají stáhnout třeba z http://covers.jqe360.com/. Mám ale pocit, že tam není banner, ale jen covery, bannery se dají vygooglovat třeba přes google pictures http://www.google.cz/imghp?hl=cs&tab=wi

ODPOVĚĎ: Nejde. Do FSD se samozřejmě dostanu. Jsem v Game Lists, Box 360 Games. Hry tam jsou, zkoušel jsem pokus, kdy jsem měl na USB 3 hry a asi 30. Výsledek by l stejný. Jaký? Chtěl jsem upravit,myslím vložit, obal u hry, která nebyla první v pořadí. Kliknu na ní, ale zobrazí se mi hra, co je na první pozici. Zkoušel jsem to několikrát, ale nepovedlo se mi to změnit. Pořad se zobrazovala hra na pozici jedna.

Tak jsem se rozhodl vložit obal do první hry. Obaly byly staženy ze stránek na obaly-covery xBoxu. Ve freestyle3 jsem v PC šel do složky Game Lists, Xbox360 Games, a na první hru( nyní změna,dám první hru, ale v Title je uvedena až následující hra). Jdu do oken FullBox Art a kliknu na Browse. Najdu odpovídající obal a potvrdím. Obrázek(jpg) se však nenačte, jen je vidět cesta odkud se načítá. Dám Save Details, čekám na odpověď xboxu(čekání na odezvu IP adresy boxu.) Stránka spadne, jak když není připojení k síti a zobrazí se jen hláška „ Nebyla přijata žádná data“.

Když se opět dostanu v PC na FSD, vidím IP adresu X360, vedle je uveden Status: ale vedle něj není uvedeno nic.

Dostanu se do Setting Manager, ale nevím co hledat(našel jsem tam načtené adresy obrázků)

Složky v Boxu: Flash

FSD

On Board MU

SysExt

USB(vložené hry).

Pokud má někdo radu, rád vyzkouším ještě něco jiného co pomohlo i vám.

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu