maajk Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 čus,koupil jsem si od borca jeho účet s hrou gta v. Hru mužu hrat jen na jeho účtu na mojem mi nejde i když mam nastaven xbox home. Je to celkem naprd ,nemam tam ani live gold takže nemužu hrat po netu .Poradí někdo? dík Citovat
0 xmen.placka Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Gold se dá nejak sdílet a me to normalne funguje. Prihlasil jsem se na ucet kde je hra , dalsthovat a dal jsem pod tím účtem xbox HOME a vše jede Citovat
0 maajk Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 tak jsem zkoušel na tom učtu kde mam gta v dat my home xbox a píše to hlašku : cannot make this your home xbox , you can have one home xbox at a time,and switch between consoles up to three times per year Citovat
0 hulikfkz Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Jednoduché,ojebal tě a prodal účet ještě někomu jinému,možná i více lidem a někdo už má home nastavený.Pokud máš údaje k účtu,tak můžeš zkusit zavolat na podporu,ať účet vyresetují a pak ti home nastavit půjde.Ale budeš riskovat že ti ten účet,pak ten dobrák zablokuje.Ty máš sice údaje k účtu login a heslo,ale on má někde ještě ty pojištovací údaje druhý mail a tak,takže ti tento účet může kdykoli bloknout. Citovat
0 maajk Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 To je super no, teď nevím co dál hru sice hraju ale ne na svém účtu :/..... Jinak problém už se mnou řešil i prodávající bych ochotný a vše mi radil. Přihlašovací údaje a heslo mám co mi poslal Citovat
0 hulikfkz Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 A co přesně ti poradil?To by mě zajímalo... Citovat
0 Xmacho Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Jo prodej uctu ... nejvetsi svinarna. Kdyby se to tady neresilo uz 100krat, ale on se furt nekdo najde kdo te cene neodola ... Citovat
0 maajk Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Mám xbox chvilku a o tom jsem neměl žádné zkušenosti.. Citovat
0 hulikfkz Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Aspoň jsi poučený,ale bez ironie by mě zajímalo co ti poradil.Napiš to prosím,třeba tam snaha o urovnání je.Poradím ti pak pokud to bude možné. Citovat
0 maajk Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Jako samotná hra mi jede v pohodě, jen ji nespustim na svém účtu.... Prodejce byl ochotný, stále komunikoval a radil jak mám vše nastavit a stáhnout. Když jsem mu psal že mi jeho účet nejde nastavit jako my home dost se divil a psal mi návody jak to udělat. Říkal že ho používat jen on a teď já, ale přes meil těžko říct. Jako kompenzaci mi nabízel far cry 4 za 300,- ale já nechtěl bo to nehraji Citovat
0 honzAK1468628136 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Aby Ti slo online hrani, tak nejdriv prihlas na xku svuj ucet kde mas gold a pak se prihlas na ten koupenej. Citovat
0 hulikfkz Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 Jak říka Honzak,jen ještě ten tvůj úet si nastav jako my home,tím budeš mít sdílený gold i na ten koupený.A prodejce ti buď kecá nebo je sám blb.Leda že by jsi ten my home u sebe třikrát nastavil a odnastavil a tím vyčerpal ty tři změny za rok,ale to je nepravděpodobné. Citovat
0 maajk Odesláno Leden 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2015 tak jsem zkoušel na koupenem učtu si zahrat titanfall a šlo to. Ale na svojem si prostě gta v nezahraju no musím přepinat mezi učty:-/ Citovat
0 maajk Odesláno Leden 29, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2015 ještě jsem vyzkoušel ,když jsem přihlašeny na tom druhym učtu a pak dam na choose is person tak gta v rozjedu na mém učtu. Citovat
Otázka
maajk
čus,koupil jsem si od borca jeho účet s hrou gta v. Hru mužu hrat jen na jeho účtu na mojem mi nejde i když mam nastaven xbox home. Je to celkem naprd ,nemam tam ani live gold takže nemužu hrat po netu .Poradí někdo? dík
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.