Attila Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Ahoj,můžete mi někdo poradit,kde bych sehnal Assassin's Creed: Liberation HD.Myslím,že je to součástí DLC American sága. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 31, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Tato hra vysla jako XBLA pokud se nepletu a pokud nas RGH jak mas ve svem podpisu tak ji stahni z netu, osobne vim asi o vice nez 10 servrech kde se da stahnout. Zde na foru je zakaz sireni warezu! Poslal jsem ti PM s odkazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 (upraveno) Super,díky.hra běží.:? Ještě dotaz:výjde "Assassin's creed unity" na Xbox 360 ?Já slyšel,že jo. Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 3. odkaz na google kterej jsem během 10sec našel: E3 2014: Assassin's Creed Unity "Can't Be Done" on Xbox 360, PS3[h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.