strejdaRS Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 (upraveno) Caute mam problem s kvalitou ve hrach ... zda se mi ze mam hry v nizkem rozliseni na TV (LG 140cm 3D Full HD) na xboxu v nastaveni mam vse naplno propojeno s HDMI kablem ktery podporuje i 4K. Treba Mafia 2 jdou zde videt kosticky kolem lidi ,veci atd neni to proste vyhlazene jak na PC Fifa 15 divaci jsou kostickovani z dalky vypadaji jakoby se trpitily. Muzete mi poradit s cim to muze byt .... nekvalitni vyp.hry,TV,xbox nebo tohle je normalni rozliseni na xboxu? Predem diky RS Upraveno Leden 31, 2015 uživatelem strejdaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 31, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Ja na tom nevidim nic nezvykleho teda . Pokud bys chtel hrat hry v plnem nastaveni s vyhlazovanim , atd. Kup si herni PC , ale priprav si mnohem vyssi castku nez za konzoli xbox360 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejdaRS Odesláno Leden 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Ja na tom nevidim nic nezvykleho teda . Pokud bys chtel hrat hry v plnem nastaveni s vyhlazovanim , atd. Kup si herni PC , ale priprav si mnohem vyssi castku nez za konzoli xbox360 . Takze tohle je normalni rozliseni na xboxu ? Cekal jsem teda vice od konzole .... ale kdyz se divam na videa z YouTube tak to tam vypada mnohem lepe :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Ale na YT se nedíváš určitě na televizi . Co čekáš když si pořídíš takovou velkou televizi ? Počet pixelů je vždy stejný . A když je dáš na tak velkou plochu , tak se nediv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORG_iS Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Takze tohle je normalni rozliseni na xboxu ? Cekal jsem teda vice od konzole .... ale kdyz se divam na videa z YouTube tak to tam vypada mnohem lepe :? Co bys chtěl od 10 let stare konzole ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 (upraveno) A máš určitě nastaveno výstupní rozlišení v konzoli na 1080p ? Raději si to překontroluj protože se mi to nějak nezdá, vypadá to jako bys tam měl méně a TV to převzorkovává do 1080p... Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem Jarda66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Pohraj si s nastavením ostrosti u TV, protože když to máš nastaveno na max, ukáže to každej nedostatek. Rozostři to trošku. Jestli tam jde uložit víc nastavení, můžeš mít jedno na tv a jedno na xbox. Bohužel v rozlišení 1080p běží opravdu jen zlomek her. Vzadu na obalu je to napsané. Na takovou televizi to bude chtít novou konzoli :) Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem Shaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.