Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem s obrazem (kostickovany obraz na tv 140cm)

strejdaRS

Recommended Posts

Caute mam problem s kvalitou ve hrach ... zda se mi ze mam hry v nizkem rozliseni na TV (LG 140cm 3D Full HD) na xboxu v nastaveni mam vse naplno propojeno s HDMI kablem ktery podporuje i 4K.

Treba Mafia 2 jdou zde videt kosticky kolem lidi ,veci atd neni to proste vyhlazene jak na PC

Fifa 15 divaci jsou kostickovani z dalky vypadaji jakoby se trpitily.

Muzete mi poradit s cim to muze byt .... nekvalitni vyp.hry,TV,xbox nebo tohle je normalni rozliseni na xboxu?

Predem diky

RS

post-75126-14687181583348_thumb.jpg

post-75126-14687181587181_thumb.jpg

post-75126-14687181590297_thumb.jpg

post-75126-14687181607231_thumb.jpg

post-75126-146871816101_thumb.jpg

Upraveno uživatelem strejdaRS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja na tom nevidim nic nezvykleho teda . Pokud bys chtel hrat hry v plnem nastaveni s vyhlazovanim , atd. Kup si herni PC , ale priprav si mnohem vyssi castku nez za konzoli xbox360 .

Takze tohle je normalni rozliseni na xboxu ? Cekal jsem teda vice od konzole .... ale kdyz se divam na videa z YouTube tak to tam vypada mnohem lepe :?

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Pohraj si s nastavením ostrosti u TV, protože když to máš nastaveno na max, ukáže to každej nedostatek. Rozostři to trošku. Jestli tam jde uložit víc nastavení, můžeš mít jedno na tv a jedno na xbox. Bohužel v rozlišení 1080p běží opravdu jen zlomek her. Vzadu na obalu je to napsané. Na takovou televizi to bude chtít novou konzoli :)

Upraveno uživatelem Shaman
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu