corvette Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Cau hele nevite co delat mamě se rozbila forma na pečení je keramická naglazovná (takový to lesklý) a potrebujem ji necim slepit aby v ni slo zase pict,nevite nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 fakt dobrej dotaz na takovimhle foru ty vo*e já se z toho pos*ru To jo no... :cry: Jinak mě se rozbila korunka od vodnice a něčím jsme to zalepili a bylo to ok... Co takhle jít na w w w . s e z n a m . c z a tam zadat hledat v y s o k o ž á r u v z d o r o v é l e p i d l o ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 fakt dobrej dotaz na takovimhle foru ty vo*e já se z toho pos*ru To jo no... :cry:Jinak mě se rozbila korunka od vodnice a něčím jsme to zalepili a bylo to ok... Co takhle jít na w w w . s e z n a m . c z a tam zadat hledat v y s o k o ž á r u v z d o r o v é l e p i d l o ? 8) abyste se nepodelali, tohle jsou ostatni diskuze jestli jste si nevsimli :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 lol :D ja bych to slepil uhu stickem, to je takovy spesl lepidlo nevim esli se tu prodava ja ho kupoval v nemecku a je to na vsechno, vydrzi to pak nasledne i vysoke teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 lol :D ja bych to slepil uhu stickem, to je takovy spesl lepidlo nevim esli se tu prodava ja ho kupoval v nemecku a je to na vsechno, vydrzi to pak nasledne i vysoke teploty no otazka je jestli to pak nebude neco uvolnovat pri vysokych teplotach ;)... tzn ze tohle bude problem a nechal bych byt... ;) ptze jde o zdravi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 no přeZ rok a půl to nebude ani náhodou. hele k tomu lepidlu - a uvažoval si o tom koupit novou mísu na pečení? možná by se to vyplatilo víc jak to slepovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 prestante delat OT ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.