corvette Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Cau hele nevite co delat mamě se rozbila forma na pečení je keramická naglazovná (takový to lesklý) a potrebujem ji necim slepit aby v ni slo zase pict,nevite nekdo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g00dFeLLa´z Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 fakt dobrej dotaz na takovimhle foru ty vo*e já se z toho pos*ru To jo no... :cry: Jinak mě se rozbila korunka od vodnice a něčím jsme to zalepili a bylo to ok... Co takhle jít na w w w . s e z n a m . c z a tam zadat hledat v y s o k o ž á r u v z d o r o v é l e p i d l o ? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddyfriend Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 fakt dobrej dotaz na takovimhle foru ty vo*e já se z toho pos*ru To jo no... :cry:Jinak mě se rozbila korunka od vodnice a něčím jsme to zalepili a bylo to ok... Co takhle jít na w w w . s e z n a m . c z a tam zadat hledat v y s o k o ž á r u v z d o r o v é l e p i d l o ? 8) abyste se nepodelali, tohle jsou ostatni diskuze jestli jste si nevsimli :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHA! Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 lol :D ja bych to slepil uhu stickem, to je takovy spesl lepidlo nevim esli se tu prodava ja ho kupoval v nemecku a je to na vsechno, vydrzi to pak nasledne i vysoke teploty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ski Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 lol :D ja bych to slepil uhu stickem, to je takovy spesl lepidlo nevim esli se tu prodava ja ho kupoval v nemecku a je to na vsechno, vydrzi to pak nasledne i vysoke teploty no otazka je jestli to pak nebude neco uvolnovat pri vysokych teplotach ;)... tzn ze tohle bude problem a nechal bych byt... ;) ptze jde o zdravi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kyssi Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 no přeZ rok a půl to nebude ani náhodou. hele k tomu lepidlu - a uvažoval si o tom koupit novou mísu na pečení? možná by se to vyplatilo víc jak to slepovat ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 prestante delat OT ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts