Jendys09 Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Scháním někoho v okolí Lbc. Našel jsem totok: http://www.ovnall.cz/?action=detail&id=ID223&catg=165 máte snima někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajas Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Ahoj Ovnall je takové zvláštní doupě kde ti konzoli přeberou, potom hromadně s dalším zboží v pofiderní kartonové krabici pošlou kamsi na úpravu sami to totiž nedělají. Já jsem si to rozmyslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Hlavně za 2300 a když napíše tady lidem co se tim opravdu zabívaj daš 1500 +- je velkejrozdíl slišel sem že nedáva podporu a používa prý (nevim neviděl jsem ) čínskou náhražku s levnějšími součástkami (což má poté taky neblahý vliv na víko) Myslim že se tu v sekci dá sehnat dost lidí na upravu třebas Rendis ,Xmod , Drak3go atd atd ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendys09 Odesláno Únor 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Díky chlapy, už jsem to tam chtěl objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 OVN ALL je v pohode. Sam jim mimo jine posilam RRODy a YLODy a maximalni spokojenost. Cena? To je otazka jak se na to podivas, kolik stoji cesta nebo posta. V globale to prijde na stejno. Jirka85: Cinske nahrazky? To ze nekdo nepouziva Xecuter produkty, jeste neznamena ze je to horsi (a nemusi to byt Cina). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 No teda nějak nechapu jak někdo od Hodonina posíla něco do Jablonce ,ale teda " nabitka 2300 vs 1500 stim že to bude od člověka co používá originál díly " A za poštovný daš max 300kč takže tu meleš blbosti protože 2300-1500 je v celém světě 800kč a propo (člověku jsem volal když sem chtěl opravit Xbox a co mi řekl do telefonu za některe věci sem nechapal ...Nikdo jiný se mě na to sami neptal natož mě odmitnul že mam moc novou aktualizaci at se ozvu o pár týdnů) Takže to ukončíme pokud chceš vědět co člověka odradí je že ti někdo nabídne neoriginál díly o 3/4 dráž a od člověka co to má sem se dozvěděl že tě po nainstalování pošle do p....e že si zbytek najdeš na youtube . Klidně se zlob ale chapu proč mě někdo řekl at se naněj vykašlu .Pokud jsi sním spokojený tvoje věc RROD a YLOD je neco jiného než RGH ... A tady se bavíme o Upravě ne Opravě od jednoho z vydejních míst CZC.cz ;) A pokud jsi to nepochopil tak Originál je vždy dražší než kopie Nééé obraceně . :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 No teda nějak nechapu jak někdo od Hodonina posíla něco do Jablonce ,ale teda " nabitka 2300 vs 1500 stim že to bude od člověka co používá originál díly " A za poštovný daš max 300kč takže tu meleš blbosti protože 2300-1500 je v celém světě 800kč a propo (člověku jsem volal když sem chtěl opravit Xbox a co mi řekl do telefonu za některe věci sem nechapal ...Nikdo jiný se mě na to sami neptal natož mě odmitnul že mam moc novou aktualizaci at se ozvu o pár týdnů) Takže to ukončíme pokud chceš vědět co člověka odradí je že ti někdo nabídne neoriginál díly o 3/4 dráž a od člověka co to má sem se dozvěděl že tě po nainstalování pošle do p....e že si zbytek najdeš na youtube . Klidně se zlob ale chapu proč mě někdo řekl at se naněj vykašlu .Pokud jsi sním spokojený tvoje věc RROD a YLOD je neco jiného než RGH ... A tady se bavíme o Upravě ne Opravě od jednoho z vydejních míst CZC.cz ;)A pokud jsi to nepochopil tak Originál je vždy dražší než kopie Nééé obraceně . :idea: Co je u tebe original? Cipu na RGH je nekolik. Ale tvoje vec. Uz dal nic radeji nepisu, at tu neni zbytecny FLAME. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 http://console-forum.net/tema/160032-pozil-sem-nand-flasher-360-a-x-sem-uz-nerozjel-pomoc-diky Tu je docela hezky od Rendise popsan jeden případ .(neřikám že to je od Ovnella ) Toto jsem myslel jako čínskou kopii o ktere jsem se zminoval . Neni jediný ale dle mého pěkně propracovaný článek o možných rizicích . Omlouvám se za Flame ale pakliže někdo přemyšlí nad RGH a četl si toto téma,tak by měl vědět proč jsem reagoval a i se snažil doporučit jiné Flashery . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.