fildarabik Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Dobrý den, včera večer jsem hrál GTA5 a bohužel jak se seklo musel jsem konzoli vypnout tlačítkem a dnes ráno jsem ji zapl, chtělo to restore. tak jsem to dal ale vždy se to na nějakym procentu sekne a nejde to už dál. Co stím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Zkus provést restore v safe modu. Pokud ani tak nepůjde bude zřejmě hdd v polokřemíkovém nebi nebo nějaký vadný sektor. Jinak safe mod: držet tlačítko zapínání dokud konzole 3x rychle nezapípá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildarabik Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Zkus provést restore v safe modu. Pokud ani tak nepůjde bude zřejmě hdd v polokřemíkovém nebi nebo nějaký vadný sektor. Jinak safe mod: držet tlačítko zapínání dokud konzole 3x rychle nezapípá Safemode se mi nezpustí, držím jej ale konzole nezapípá pípne jednou a nespustí se a když držím dýl tak se konzole vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Možná jsem to napsal špatně nepoužil jsem ho tak 2 roky určitě. Mrkni na přesný postup podle YT a uvidíš Ed: zbytečně necituj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildarabik Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Už se to nějak zpustilo, zkusím to jestli se to obnoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildarabik Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Kdybych tam dal jinej HDD je možné nějak nainstalovat ten systém playstation ? kdyby byl špatnej hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Jde to ale ze starého nic nezbude. Akorát tuším první spuštění trvá delší dobu kvůli instalaci potřebných souborů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildarabik Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Už jse obnovil. Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.