DeviR1 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 (upraveno) Asi si tuhle hru pořídím, ještě chvíli počkám na recenze. Každopádně nebudu kupovat digitální kopii a všechny obchody ji mají mít až 27.1., ovšem až na tenhle, který ji má prý skladem a to rovnou více než 20ks http://www.k24.cz/product/191869/Elektronika/Herni_zona/Dying_Light_XONE_Polska_jazykova_verze.html?product_code.=XONEGRADYINGLIGHT Navíc tam prodávají i sběratelskou edici, která vypadá fakt dobře, taky tam je "skladem". Nezkoušeli jste to tam někdo kupovat? Mě to spíš připadá jako chyba, když všechny ostatní obchody ji mají mít až na konci února. EDIT: Napsal jsem jim zprávu, tak pak dám vědět. Jestli to fakt mají, tak tu kolektorku beru :-) Upraveno Únor 1, 2015 uživatelem DeviR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Taky na tuhle hru čekám, ten odkaz cos tam dal je polská verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 A když je to polská verze, tak to znamená, že tam nejde nastavit angličtina? Nebo jak se to projevuje? S tímhle jsem se nikdy nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 snad bude obsahovat i angl. .. jednou jsem se na xbox 360 pěkně spálil. U jedné hry byla německá jazyková verze a nešla přepnout germánština, jen anglické title :-) tak pokud to tam budeš brát , tak se jich raději zeptej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 ale tak na xone neni zadnej rozdil regionu ne? maximalne jazyk na krabicce pl jinak hra jak vsude... kazdopadne uz instalujuuu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 btw nevite nekdo jak pick lockem odemknout ty truhly? pokazdy mi vrni ovladac a polamu si ty hacky.. :/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Tak jsem jim napsal dotaz a odpověď je, že hra je pouze v polštině, nelze přepnout na angličtinu, ani žádný jiný jazyk. Takže menu, titulky atd. jen v polštině. To mi připadá jako pěkně nesmyslný tah, ale co se dá dělat... Budu muset počkat na konec února. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 ještě že jsi tam napsal,, přišlo by rozčarování a hluboká frustrace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.