krb0006 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 (upraveno) Tak co hrajte Betu nového Battelfieldu? Jak se vám to líbí? Upraveno Únor 3, 2015 uživatelem krb0006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Sice mam na XOne stazeny, ale uz se nemuzu dockat az prijdu z prace. koukal jsem na nejaky gameplaye a nevypada to zle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Já právě stahuji na PS4.Tak jsem zvědavý jaké to bude :) Podle ohlasu co jsme zatím četl, je to prý dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Ja jsem cetl jen popisy multiplayer modu a to me docela zaujalo, ja mel naposledy BF3 a to nic moc...preferuju CoD, ale treba me tenhle dil prekvapi.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Já jsem hodně zvědavý na ty automobilové mody. Nic takového jsme zatím online nehrál, tak snad to bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 nevypada to spatne no... jestli jsi myslel tohle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Tak po cca jedné hodině hraní z toho moc odvařenej nejsem. Moc jsem to nepobral, každej tam jezdí jak zběsilej a nic. Co jsem hrál naposledy BF3 na pc, tak mi to přišlo lepší, ale třeba to není moje krevní skupina a ostatním se to bude líbit...přemýšlel jsem o tom, že to koupím, ale asi nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Já nějak nejsem schopný pustit hru.. PS4 mi hlásí, že hra je nainstalovaná. Ale když ji pustím tak mám napsáno, že probíhá instalace. Staženo mám pouze 3,73 GB z 11 což je také divné. Nemáte někdo nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 se ti to stahuje na pozadí, musis to stahnout cele...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Hraju a i kdyz dostavam celkem na prdel.tak se mi to v celku libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Děkuji za radu. Já mám PS4 nově mohl by jsi mi prosím ještě poradit, kde si zobrazím průběh stahování na pozadí?. Když dám klasicky Notifications-Downloads tak tam mám pouze napsáno nainstalováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 To si nezobrazis, na to je ten procentualni status pri hre. Jinak ja jsem z toho takovej rozpolcenej a zatim me to nejak nenadchlo. Zkratka posledni dobrej battlefied byl Bad company 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Dashboardu najed na hru a dej options na ovladaci a pak info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Včera jsem stáhl doinstaloval, ale šel na pivo a nezkoušel. Takže po práci to jdu zkoušet. videa vypadají fakt pěkně .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyn911 Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 No zatim me to chytlo tak ze sem v MECHANIC SCORE WORLD na 2 miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Tak co hrajte Betu nového Battelfieldu? Jak se vám to líbí? bože to je $r@čk@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 No tak za tohle chtit plnou cenu? Jako DLC za 500 fajn ale za 1500, ne dekuji. Po hodce hrani, delete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 hrano asi pet minut, jizdni model? zabil!! :) aspon sem se zasmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Hrál jsem to asi hodinu -> delete -> zapnul jsem BF4. Za přídavek platit plnou cenu nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Není to úplně shit,ale velký krok vedle.Měli to pojmenovat jinak než battlefield a ta cena je hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 (upraveno) Je to UPLNĚ BOOOOOMBBBBAAA!!! Chytlo mě to nejvíc ze všech dílů!!! Super Námět-Super akce-Super zábava. A myslím si že Full verze bude Slušnej Nářez!!! Už to že to dělá Visceral!!! U bety BF4 to byl hnus!! Hra neustále padala, mizely textury atd. humus!!! U Battlefield Hardline za celou dobu hraní bety jsem měl jednou vypadek textur na 4sec! jinak načítání bleskové a plynulost taky!! a grafika užasná na to že to byla beta!!! Mě to prostě chytlo a kupuju fullko!! Už se nemůžu dočkat!:? určitě si koupím polskou verzi když to vychází jen na pc a xbox s CZ! :cry: Upraveno Únor 18, 2015 uživatelem shark.sea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.