aaischa Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj, nemam ve svym okolí nikoho koho bych se na to poptal mimo obyčejný obchody a internet, shánim 1020 ks takovýhlech úhelníků rozměry TK Úhelník SPVL2 45* 60/ 60 L2 http://www.metalfix.cz/tk-uhelnik-spvl2-45-60-60-l2/d-3684/ nemusí bejt uplně stejnej, ale líbí se mi ten prolis co má tenhlecten účtenku nepotřebuju, jde mi o co nejlepší cenu mam to pro sebe na barák .. na netu sou nejmíň za 7kč/kus pakliže by se to někomu hodilo a cena byla stejná vzal bych si i velký množství vrutů do dřeva .. dělám dřevěnou fasádu.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj,možná budu mimo mísu...ale naprosto stejné /4KS/jsem teď použil při skládání nové postele dovezené z Polska,takže pokud bydlíš blízko hranic jako já,tak se zkusit poptat i tam..pokud ale bydlíš daleko,tak sorry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 zkusim pogooglit nejaky polsky shopy pro predstavu o cene, po EU by nemusela bejt treba ani doprava vůbec drahá, děda kupuje z ebaye z Reichu klidně 10kg díly na veterány a poštovný bejvá kolem 10 EUR, dík za tip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 ani bych se nedivil,že to co prodávají tady, mají taky z Polska...určitě to kování si dělají Poláci sami,ty vruty tam v tom balení byly také :wohow:...pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj, když potřebuju něco na dřevostavby nakupuju (osobně v prodejni) tady http://www.ataxtech-eshop.cz/katalog/zbozi/spojovaci-materialy/drevokonstrukce/uhelniky_338/produkt/uhelnik-s-prolisem-kp-4-70-x-70-x-55--domax Zkus jich poptat i s vrutama (ber torx hlavu, ne kříž), při takovém množství ti dají slevu, ale když se po ní nezeptáš tak ti ji nedají :D Btw odkud myslíte, že to berou poláci? No přece z číny, dovezou celé kontejnery těchto capin, u nich to jenom ojehlí, špatné vyhodí a furt jim to vyjde levněji než za kolik by je v evropě stál jen materiál :D Znám pár lidí, kteří takto slušně rejžují. A to si ještě najmou na upravovací práce ZTP a ještě na ně dostávají dotace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Díky, to by šlo, maj i dost dobrý ceny vůči jinejm obchodům, už sem si je uložil do oblíbenejch, spočtu kolik budu potřebovat šroubů a písnu jim jakou mi na to všecko udělaj cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.