aaischa Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj, nemam ve svym okolí nikoho koho bych se na to poptal mimo obyčejný obchody a internet, shánim 1020 ks takovýhlech úhelníků rozměry TK Úhelník SPVL2 45* 60/ 60 L2 http://www.metalfix.cz/tk-uhelnik-spvl2-45-60-60-l2/d-3684/ nemusí bejt uplně stejnej, ale líbí se mi ten prolis co má tenhlecten účtenku nepotřebuju, jde mi o co nejlepší cenu mam to pro sebe na barák .. na netu sou nejmíň za 7kč/kus pakliže by se to někomu hodilo a cena byla stejná vzal bych si i velký množství vrutů do dřeva .. dělám dřevěnou fasádu.. díky Citovat
okajos Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj,možná budu mimo mísu...ale naprosto stejné /4KS/jsem teď použil při skládání nové postele dovezené z Polska,takže pokud bydlíš blízko hranic jako já,tak se zkusit poptat i tam..pokud ale bydlíš daleko,tak sorry:D Citovat
aaischa Odesláno Únor 8, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 zkusim pogooglit nejaky polsky shopy pro predstavu o cene, po EU by nemusela bejt treba ani doprava vůbec drahá, děda kupuje z ebaye z Reichu klidně 10kg díly na veterány a poštovný bejvá kolem 10 EUR, dík za tip :) Citovat
okajos Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 ani bych se nedivil,že to co prodávají tady, mají taky z Polska...určitě to kování si dělají Poláci sami,ty vruty tam v tom balení byly také :wohow:...pěkný den Citovat
Mandaz Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj, když potřebuju něco na dřevostavby nakupuju (osobně v prodejni) tady http://www.ataxtech-eshop.cz/katalog/zbozi/spojovaci-materialy/drevokonstrukce/uhelniky_338/produkt/uhelnik-s-prolisem-kp-4-70-x-70-x-55--domax Zkus jich poptat i s vrutama (ber torx hlavu, ne kříž), při takovém množství ti dají slevu, ale když se po ní nezeptáš tak ti ji nedají :D Btw odkud myslíte, že to berou poláci? No přece z číny, dovezou celé kontejnery těchto capin, u nich to jenom ojehlí, špatné vyhodí a furt jim to vyjde levněji než za kolik by je v evropě stál jen materiál :D Znám pár lidí, kteří takto slušně rejžují. A to si ještě najmou na upravovací práce ZTP a ještě na ně dostávají dotace :D Citovat
aaischa Odesláno Únor 8, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2015 Díky, to by šlo, maj i dost dobrý ceny vůči jinejm obchodům, už sem si je uložil do oblíbenejch, spočtu kolik budu potřebovat šroubů a písnu jim jakou mi na to všecko udělaj cenu :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.