Atheniel Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Čau všem hunterum, Tak už se to blíží, za tejden tu máme nový MH a super je, že bude mít mulťák konečně taky už přes net. Kdo ho bude teda kupovat ? Bylo by fajn hrát s někým z CZ/SK. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 ja to budu kupovat urcite. resp. mam predobjednanou New 3DS limitku s MH4U :) takze urcite muzem zahrat. Blade Master - Longsword, Hammer, Charge Blade :) co se zkusenosti tyce, v serii mam utopenejch par tisic hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaluroo Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 i ja čekam na new 3ds xl sna už zítra XD přdávám se do party cz/sk mh4u :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 No sakra, to nový 3ds Xlko vam závidím :D. Ja si budu muset vystačit s tím starým Xlkem. Každopádně jsem rád, že se toho postu tady někdo chytnul. Škoda že tam nejde vyřešit nějakej voice chat na tom nintendu, ale přemejšlel jsem o Teamspeaku nebo Mumblu na kompu při tom mulťáku, co si o tom myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 to novy je supr. uz mi dorazilo a teda bal sem se ze utracim prachy za zbytecnej "upgrade" ale je to znatelnej rozdil. hodne znatelnej. co se tyce voice chatu, to se da nak poresit - skype i ts sou na mobilu :) u pc se mi s tim sedet nechce. N3DS patri na cesty a nebo na gauc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Mě se taky zrovna u toho nechce sedět u pc, ale mam notebook, takže ho taky můžu dát celkem všude :D. Ty teda Brblo už huntíš ? :) Ja si pro to jedu dneska cca na 6tou :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Nehuntim, jen sem zatim dodelal transfer. Holt su jeste "v praci" cili na hrani neni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Aaaaa, Slintám tu u toho screenu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 (upraveno) JJ konzole je hodně parádní. Upraveno Únor 13, 2015 uživatelem neogen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Dneska dorazila taky Limitka :D .Tak jsem taky zrovna dodělal nekonečný transfer ( 3 hodiny). Začínám huntit. Když by se chtěl někdo připojit tak dejte vědět a pohuntíme. Budu drtit celý víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Ja budu hrát o víkendu rekreačně, přijela mě přítelkyně, :) ale už jsem si aspoň udělal ty otravný treningy pro karavanu lvl *. Koukal jsem, že tam je friend list nějakej, tak by bylo fajn se tam nějak přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 ja uz delam 3* Urgent ve vesnici. chci poresit aspon nakej poradnej set a zbran nez s tim vylezu online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 btw tusim ze by na friendy melo stacit NNID - moje je BrblaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Kdyz si chci přidat někoho na nintendu do friend listu co tam je, tak to po mě chce nějakej "friend code" mělo by to bejt asi 12 čísel. EDIT : muj kod je 0103-9714-9031 (nick Zakat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 tak jak vam to zatim jde? ja frcim 6* village questy, hotovy rathalos a Gore Magala armor sety a ted akorat jsem upgradoval shagara magala charge blade :) (mam jeste rathalos Charge blade, gore magala kladivko a pak takovy to nonelement Charge Blade z nerscylly a ruznych ore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Ty jsi hrozně přehnanej Brblo :D. Ja sem se k tomu moc nedostal, takže teď teprve dělam prvni urgent abych si otevrel *** pro vesnici. Jinak v 3jce MH sem hodně hrál switch axe, ale ve 4ce sem se rozhodl že pojedu GSka, ty vypadaj totiž famózně :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 ja od jednicky (monster hunter Freedom na PSP) az do 3ky (a 3U) hral jen Longswordy a Hammer, nicmene v te 4U nehraju nic jinyho nez charge blade. to je proste bozi :) a btw, cerstvej HiRank :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) Gore Magala Charge Blade a blademaster set :) s designem si hodne vyhrali :) jo a teda NNID : 1719-4495-5637 Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem brbla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Gore Magala Charge Blade a blademaster set :) s designem si hodne vyhrali :)jo a teda NNID : 1719-4495-5637 [ATTACH=CONFIG]27969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27970[/ATTACH] Clověče ty to teda hrotíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 ani ne, jedu jeste docela pomalu. Ale teda mam uz HR5 v guilde, full Gore HiRank set + Charge Blade :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 S tebou se nedá držet krok Brblo :D. Mám dole Congalalu v lvl **** pro karavanu a guild q jsem ještě ani nezačal :). Jinak ty lokace vypadaj uplně nádherně, je tam posun od 3jky jak blázen a repelování gore magaly bylo taky luxusní :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 jojo, je to dost vylepseny. uz to nejsou jen placaty areny. co se drzeni kroku tyce, tam se asi neni moc cemu divit. v ramci MH serie jsem asi docela veteran. zadny pokus-omyl se nekona, uz predem vim ktery sety a zbrane farmit atp :) . Navic skoro vsecky monstra sem uz potkal (uz se tesim na ukapnuti vzpominkove slzy u Fatalis trojcat a Rajanga :) ) Jo btw co se grafiky tyce, New 3DS ma hi-res textury oproti starsimu modelu. http://imgur.com/a/rzLJb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Hrajete na malém New 3ds nebo velkém? Mám malé ale přemýšlím i nad MH limitkou protože jsem fanda série ke které mě právě přivedlo původní 3DS a MH3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 ja jedu na te limitce prave. nove, funkcni 3D a lepsi textury ftw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Únor 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 jojo, je to dost vylepseny. uz to nejsou jen placaty areny. co se drzeni kroku tyce, tam se asi neni moc cemu divit. v ramci MH serie jsem asi docela veteran. zadny pokus-omyl se nekona, uz predem vim ktery sety a zbrane farmit atp :) . Navic skoro vsecky monstra sem uz potkal (uz se tesim na ukapnuti vzpominkove slzy u Fatalis trojcat a Rajanga :) )Jo btw co se grafiky tyce, New 3DS ma hi-res textury oproti starsimu modelu. http://imgur.com/a/rzLJb Taky nejsem nováček, hraju od MHFU 2 na psp :) Jenomže kromě MH hraju taky Diablo 3 a občas jinou hru, takže není čas jen huntit :D. Na Fatalise se taky hrozně tešim, v MHFU sem se k němu nedostal, protože jsem pak už přešel na 3jku :). BTW kolik jsi měl HR v 3jce Ultimate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.