Maeko Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Taaak D_A nám vydal novou verzi jedná se o revizi B' už má podporu iso her bez umd, ovšem zatím to moc nefunguje je to ve stadiu betatestu... Jsou opravený i nějaký další chyby, takže pokud by nějakej fajnšmejker chtěl to nejnovější muze upovat pro normální lidi zbytečnost..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Mno moc nefunguje FW:2.71 SE-B je uplně k ničemu stejně všechny hry musím poštět přes devhook protože the sims 2 CSo se mně sekne vždycky a NFS Carbon ISO se mně sekne uplně vždycky přesně v tom stejným závodě i místě a když to rozjedu přes devhook tak to jede bezproblému takže FW:2.71 SE-B je naprosto k ničemu věc ty iso přímo z Game nejdou musíte emulovat je to prostě jedním slovem uplně stejný jak FW:1.5 jen že FW:2.71 SE-B tam jdou změnit pozadí to je celý a FW:1.5 je prostě lepší a pozadí umímtaky změnit jinak prostě ty ISA z karty nejedou takže FW:2.71 SE-B je na nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 alebo si lama a nevies si to nastavit............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 alebo si lama a nevies si to nastavit............ Jak myslíš lama si ty podle toho obrázku Killzone nejhroší hra co znám a podle toho vidae fuj uplně se mně dělá špatně ftipný mně to nepřipadne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 alebo si lama a nevies si to nastavit............ Jak myslíš lama si ty podle toho obrázku Killzone nejhroší hra co znám a podle toho vidae fuj uplně se mně dělá špatně ftipný mně to nepřipadne :roll: hm tak to ses nejakej divnej - hrajec nfs:c - nelibi se ti killzone - nepripada ti vtipny to video ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.