jeky1981 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Ahojte. Potrebujem pomoc s presúvaním hier. 99 % hier mi ide bez problémov skopírovať z USB kľúča na interný HDD v XBoxe, avšak nájde sa zopár takých ktoré nie a nie presunúť. Napr. Resident Evil Revelations mi prejde tak na 80% a vypíše "Operation Failed" Už som to googlil aj na mnohých zahraničných fórach ,,ale nie a nie sa dopátrať k riešeniu. Viem,že je problém s niektorými klávesovými skratkami,alebo keď majú jednotlivé zložky hry dlhé názvy,, ale ako to vyriešiť som sa nikde nedopátral. Podotýkam,že hra má z USB bezproblémový chod. Ďakujem za odpovede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Mně se zase stává,že pošlu hru na flešku (naformátovanou fat32), a když jí strčím do Xbox tak ve file manageru sice vidět je ale tváří se jako prázdná.Tak jí zpátky strčím do PC a tam místo hry je nějaký soubor s názvem A.Tak že to nějak zmizí nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 To sa mi ešte nestalo. A cez aký program extrahuješ hru na kľúč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Jestli se ptáš přes jaký program to posílám na Flash disk,tak přes žádný.Prostě to dám odeslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 No počkaj,ale veď tie hry majú 8 GB To ti normálne kĺúč naformátovaný na FAT 32 nedovolí preniesť. Ten pozná len veľkosť max 4 GB Neviem ako to robíš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) Nene,normálně to tam pošleš protože to je víc souborů.Kdyby to byl pouze jeden např. 8GB film, tak ho to tam nepustí. Na Xbox musíš mít naformátovaný Flash disk na Fat 32 Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ja to tam extrahujem cez IsoExtract No,ale tak asi je viac spôsobov :thumbup::thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 10, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Jeste se mi nestalo abych nenakopiroval hru na HDD Xboxu, jen jednou a bylo to tim, ze jsem mel delsi nazev hry. Jinak hry prevadim z ISO souboru programem Iso2God nebo XboxImage Browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Jde o to,že ta hra není na tý flešce vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Attila, ja si myslím,že to tam špatne kopíruješ. Musíš ten iso obraz hry preniesť (prekonvertovať) na tú flešku, pomocou spomínaných programov..Iso2God,IsoExtract,XboxImage Browser Nejde to len tak presunút.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Jo,to je jasný,že to musím převést,nebo stáhnout hru už upravenou pro RGH.Mně šlo o tu flešku,že jí Xbox nepřečte. Touto cestou děkuji členovi Xmod,že mi pomohl.Musel sem flešku naformátovat v jistým programu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Aha tak. Ja to normálne naformátujem vo Windowse a ide to. No ale hlavné,že si vyriešil problém.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 No,mně to ve windows nešlo,respektivě se to naformátovalo,ale stále tam něco zbývalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Ja už som ten Resident Evil prehnal aj cez IsoExtract aj Xbox Image Browser a furt to nejde skopírovat na ten interný HDD :-( To isté robí aj SW The Force Unleashed Už ma to serie Ostatné hry idú normálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeky1981 Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Ďakujem priatelia. Pomohli ste mi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.