Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomalá odezva ovladače jen při online hraní

Bory350

Otázka

Zdravím,

před asi 14 dny jsem si koupil novou ps4. Vsechno šlape jak má, ale mám problém, že při hraní online her (např. FIFA a Madden NFL) mám pomalejší odezvu ovladače. Není to o tolik pomalejší, ale je to pomalejší než při offline hraní, kde je to úplně v pořádku. Tudíž si nemyslím, že je to problém nějakého input lagu o kterém jsem tu četl. Měl jsem to i předtím na ps3, ale moc jsem to neřešil. Chtěl bych se zeptat, jestli to nemůže být například špatným, nebo ne tak kvalitním routerem. Prosím o radu čím by to mohlo být :)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím,

před asi 14 dny jsem si koupil novou ps4. Vsechno šlape jak má, ale mám problém, že při hraní online her (např. FIFA a Madden NFL) mám pomalejší odezvu ovladače. Není to o tolik pomalejší, ale je to pomalejší než při offline hraní, kde je to úplně v pořádku. Tudíž si nemyslím, že je to problém nějakého input lagu o kterém jsem tu četl. Měl jsem to i předtím na ps3, ale moc jsem to neřešil. Chtěl bych se zeptat, jestli to nemůže být například špatným, nebo ne tak kvalitním routerem. Prosím o radu čím by to mohlo být :)

Díky

Bude to chyba internetu. Doporučuju kontaktovat poskytovatele...

Odkaz ke komentáři

• 0

Psal jsem, že si myslím, že to není input lagem, protože offline hraní šlape úplně v pohodě a s odezvou není problém. Nějakou Samsung, teď nevím, nejsem doma. Jinak děkuji moc za rady, zkusim to probrat ještě s kámošem co dělal ve firmě, která poskytuje internet. Dám vědět jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři

• 0
WIFI moc na online hraní není, a když už tak přes 5Ghz norma A. B,G,N jsou často velmi zarušené a i tak nevhodné.

Problém ale je, že PS4 5Ghz pásmo nepodporuje.

Wifina na PS4 je hodně slabá.

Na PS3 mám 100% signálu a PS4 mi ukazuje jen 80% a to jsou obě na stejných místech.

Odkaz ke komentáři

• 0

Wi-fi často ruší Bluetooth - pokud se nemýlím, ovladač k PS4 využívá právě Bluetooth. Sám to zažívám na své domácí wifi s telefonem, když si k němu připojím BT sluchátka, sekají se mi na něm najednou videa na YouTube a stream hudby - ale na PC, které je přes kabel, je všechno v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu