linh Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Zdravím, chtěla bych poprosit o radu ohledně Win na notebooku Lenovo. Po instalaci Win 7 mi naskočil error, po restartování se ukáže logo Lenovo a pak už jen černá obrazovka s blikajícím podtržítkem _ Mohu se ještě dostat do biosu a boot manageru, bohužel mi už ale nejde spustit instalace z flash disku ani z dvd > vždy mě to hodí na černou obrazovku s blikajícím _ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Co naskocilo za error? Kdyz nastavis boot primo v biosu tak ti dvd samo nenabootuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 To by chtelo vice info , treba co to bylo za error a nebo taky treba vyfotit jak to mas nastavene v biosu . Aby to nenabootovalo z flashky a ani z dvd je divny . Ikdyz se mi to nedavno stalo u notebooku acer nebo asus , ted uz nevim . Byly tam Windows 8 a neslo mi nabootovat z flashky instalace win7 . Pomohl az update biosu , ktery pridal funkci legacy bios a pak uz to jelo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.